کلوپ: کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای لیورپول یک موفقیت است

کلوپ: کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای لیورپول یک موفقیت است

پایگاه خبری فوتبالی – سرمربی لیورپول اعلام کرده حضور بین ۴ رده ابتدایی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای آن‌ها یک موفقیت است.

به گزارش فوتبالی، یورگن کلوپ گفته: نمی‌دانم مردم از بیرون چگونه نگاه می‌کنند اما برای می‌توانیم این فصل را با گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان موفق بدانیم زیرا ما سال گذشته لیگ را برنده شدیم و تنها قهرمانی در لیگ نیست که برای ما یک موفقیت باشد. این دیوانگی خواهد بود.این مشکلی است که بسیاری از تیم‌ها پس از قهرمانی دارند.

کلوپ در ادامه افزود: درباره قدم‌های مورد نیاز اطلاع داریم. بله ما در شرایطی خاص هستیم که پیشتر هم بوده‌ایم و می‌دانیم که باید در آن حالت باشیم و همه را تعقیب کنیم. تیم‌هایی که مقابل‌شان بازی خواهیم داشت و البته دیگر تیم‌ها اما در حال حاضر برای آن‌ها فشار محسوب می‌شویم. این را احساس کردیم. مثل زمانی که چلسی خودش را نشان داد و حالا دائم برنده می‌شود. اگر به بازی برویم می‌گوییم خوب است اگر برنده شویم اما اگر نه، خیلی مهم نیست. سپس مشاهده می‌کنیم که چلسی دوباره برنده شده. بنابراین در حالتی متفاوت قرار می‌گیرم. این را می‌دانیم. می‌توانیم برای تیم‌های دیگر مشکل ایجاد کنیم و تنها راه ایجاد سختی برای آن‌ها برنده شدن در بازی‌های خودمان است. این چیزی است که سعی داریم آن را انجام دهیم.

1101