پایگاه خبری فوتبالی – نیمار پس از پایان بازی مقابل بایرن از شرایط خوب تیمی در پاریس، رفاقت با امباپه و احتمال تمدید قرارداد با پاریسنژرمن سخت گفت.
به گزارش فوتبالی، نیمار پس از پایان بازی مقابل بایرن که با صعود تیم فرانسوی همراه بود به خبرنگاران گفته: با وجود آن که شکست خوردیم خیلی خوشحالم. مقابل تیمی عالی بازی کردیم. ما هم تیم خوبی هستیم و این مسئله را نشان دادیم. قهرمانان اروپا را حذف کردیم. به اهدافمان احترام گذاشتیم و حالا در نیمه نهایی هستیم. این مسئله درست است که ما با هم خیلی حرف میزنیم و یک تیم واقعی هستیم.
نیمار در ادامه افزود: مقایسه امباپه و مسی؟ هیچ مقایسهای در کار نیست. آنها ۲ سبک متفاوت بازی دارند. مسی بهترین بازیکنی است که تا به حال دیدهام و کیلیان هم در مسیری قرار دارد که به یکی از بهترینها تبدیل شود. امباپه بسیار سریع است و من باید نسبت به حرکات او متمرکز باشم اما چنین مسئلهای را با اینیستا، مسی یا سوارز داشتم. موفقیتهای زیادم در پاریس را مدیون امباپه هستم. او به من کمک زیادی کرد تا سبک زندگی فرانسوی را یاد بگیرم.
مهاجم برزیلی پاریس درباره احتمال ماندنش در پاریس گفت: در پاریس بمانم؟ پاریسنژرمن تیم خوبی است. حالا در نیمه نهایی هستیم و میتوانیم رویاپردازی کنیم.
1101

پاری سن ژرمن 











