عصر یاغیان آرام

عصر یاغیان آرام

پایگاه خبری فوتبالی- واقعیت آن است که در ۲۰ سال گذشته و بعد از ماجرای مشهور هاشمی‌نسب وارد عصر یاغیان آرام و این اواخر کاملا بی‌اثر شدیم. البته در لیگ ششم دو انتقال پرهیجان داشتیم؛ علی انصاریان سرخپوش به استقلال پیوست و نیکبخت واحدی آبی‌پوش سر از پرسپولیس در آورد. هر چه جلوتر آمدیم اما، جذابیت و اثرگذاری این انتقال‌های مستقیم کاهش یافت.

به گزارش فوتبالی، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «درست ۲۰ سال پیش، یعنی سال ۷۹ زمانی که مهدی هاشمی‌نسب به طور مستقیم از پرسپولیس به استقلال پیوست، چنان بلوایی به پا شد که هنوز هم هواداران فوتبال آن را از یاد نبرده‌اند. آتش التهاب ماه‌ها روشن بود تا زمانی که روز نهم دی‌ماه، اولین تقابل هاشمی‌نسب با پرسپولیس به یکی از مهیج‌ترین داربی‌های تاریخ فوتبال ایران تبدیل شد. ۲۰ سال بعد از آن روزگار، حالا به جایی رسیده‌ایم که وقتی خبر انتقال آرمان رمضانی از پرسپولیس به استقلال منتشر می‌شود، موجی از شوخی و طنز شبکه‌های اجتماعی را دربرمی‌گیرد. صد البته بخشی از این داستان هم به کیفیت بازیکن منتقل‌شده مربوط است. اگر به جای رمضانی مثلا احمد نوراللهی یا امید عالیشاه آبی‌پوش می‌شدند، بی‌گمان شاهد شرایط دیگری می‌بودیم. با این همه واقعیت آن است که در ۲۰ سال گذشته و بعد از ماجرای مشهور هاشمی‌نسب وارد عصر یاغیان آرام و این اواخر کاملا بی‌اثر شدیم. البته در لیگ ششم دو انتقال پرهیجان داشتیم؛ علی انصاریان سرخپوش به استقلال پیوست و نیکبخت واحدی آبی‌پوش سر از پرسپولیس در آورد. هر چه جلوتر آمدیم اما، جذابیت و اثرگذاری این انتقال‌های مستقیم کاهش یافت.
محمد قاضی

در لیگ دوازدهم به پرسپولیس پیوست. قاضی آن زمان مهاجم خوب و سر حالی بود اما مشکل از جایی پیدا شد که دقیقا همزمان با او، کریم انصاری‌فرد هم در خط حمله جذب شد. این دو بازیکن با هم نساختند. شرایط تیم مانوئل ژوزه هم خیلی چنگی به دل نمی‌زد. نهایتا هر دو در پایان فصل جدا شدند و رفتند. در این میان قاضی در انتقالی غیر منتظره راهی استقلال شد. با این حال لباس آبی هم برای او معجزه نکرد و این بازیکن چیزی فراتر از دوران حضورش در پرسپولیس به نمایش نگذاشت.

محمدحسین کنعانی‌زادگان

به عنوان بازیکن قرضی پرسپولیس در ملوان خدمت سربازی‌اش را پشت سر گذاشت. ابتدای لیگ شانزدهم پرسپولیس خواهان بازگشت او شد اما کنعانی‌زادگان که با دعوت به تیم ملی توقعاتش بالا رفته بود، از نظر مالی با سرخ‌ها به توافق نرسید و راهی استقلال شد. او فصل بسیار بدی را در این تیم پشت سر گذاشت، رباط صلیبی پاره کرد و نهایتا بعد از یک فصل به سایپا و بعد ماشین‌سازی پیوست. کنعانی‌زادگان با اعلام پشیمانی از حضور در استقلال، به پرسپولیس برگشت و در حال حاضر برای این تیم بازی می‌کند.

گادوین منشا

او در لیگ هفدهم برای کمک به خط حمله پرسپولیس جذب شد. مهاجم نیجریه‌ای شروع خوبی در این تیم داشت اما به تدریج مخصوصا در بحث زندگی خصوصی به حاشیه رانده شد و کیفیت فوتبالش افت کرد. نهایتا بین دو نیم‌فصل لیگ هجدهم برانکو، منشا را کنار گذاشت و استقلال با نظر وینفرید شفر این بازیکن را جذب کرد. شش ماه حضور در استقلال هم برای گادوین موفقیت‌آمیز نبود تا او لیگ ایران را ترک کند و بعد از یک فاصله کوتاه، با لباس گل‌گهر سیرجان به این رقابت‌ها برگردد.

محمد نادری

به عنوان بازیکن قرضی از کورتریک بلژیک به پرسپولیس پیوست و این انتقال در دو پنجره تمدید شد. ابتدای فصل جاری اما باشگاه بلژیکی خواهان دریافت مبلغی برای صدور رضایتنامه قطعی شد. پرسپولیس از پرداخت این پول خودداری کرد و در عوض سعید آقایی را برای پست دفاع چپ گرفت اما استقلال روی نادری دست گذاشت و او را جذب کرد. این بازیکن در نیم‌فصل اول نمایش چندان‌ درخشانی در پیراهن آبی نداشت اما هنوز برای قضاوت در مورد او زود است.

آرمان رمضانی

پیوستن او به استقلال علاوه بر پرسپولیسی‌ها، خیل کثیری از هواداران این تیم را هم شوکه کرد. رمضانی نیم‌فصل اول بدی در پرسپولیس داشت. او گل نزد، پاس گل هم نداد و با خراب‌کردن تعدادی موقعیت مسلم گلزنی زیر فشار شدید انتقادات قرار گرفت. رمضانی پیش از حضور در پرسپولیس در فهرست خرید فرهاد مجیدی برای لیگ بیستم قرار داشت؛ هرچند این مساله با جدایی مجیدی از استقلال خود به خود منتفی شد. فرهاد اما رمضانی را از یاد نبرد و بی‌اعتنا به عملکرد او در نیم‌فصل نخست، این بازیکن را در پنجره زمستانی جذب کرد. حالا باید منتظر ماند و دید رمضانی در استقلال چه می‌کند؛ هرچند از همین حالا می‌توان حدس زد کار او در ترافیک خط حمله آبی‌ها بسیار دشوار است.»

6641