دژاووی کومان؛ باز هم مقابل پاریس شکست می‌خورد؟

دژاووی کومان؛ باز هم مقابل پاریس شکست می‌خورد؟

پایگاه خبری فوتبالی – کومان پیشتر در زمان بازی هم مقابل پاری سن ژرمن بازی کرده و ماموریتی چون برد در بازی برگشت و حذف پاری سن ژرمن را داشته که البته در آن ناموفق بوده است.

به گزارش فوتبالی، امشب دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می‌شود و اولین باری نیست که مسیر کومان و پاری سن ژرمن به هم برخورد کرده. او پیشتر در ۱۵ مارچ سال ۱۹۹۵ و در ورزشگاه پارک د پرنس آخرین بازی خود در لیگ قهرمانان را مقابل پاریسی‌ها انجام داد. دیدار که با حذف بارسلونا توام شد.

در آن روزها بارسلونا کار سختی مانند بازی امشب نداشت. تیم‌ آن سال توسط یوهان کرایف مربیگری می‌شد. بارسلونا پس از صعود از گروهی که در آن گالاتاسرای، گوتنبرگر و منچستر یونایتد حضور داشتند در مرحله یک چهارم نهایی به پاری سن ژرمن برخوردند. دیدار رفت ۲ تیم در نیوکمپ با حساب ۱-۱ تساوی پایان رفت و دیدار برگشت هم با نتیجه ۲-۱ به سود پاریسی‌ها.

۲۶ سال پس از آن دیدار، کومان به قتلگاه بارسلونای کرایف برمی‌گردد. این بار البته در قامت سرمربی. اگر کومان بتواند شاهکار کند و نتیجه را برگرداند بزرگترین کامبک اروپایی رخ داده و بهترین شبش از زمان نشستن روی نیمکت را ساخته.

1101