خبرگزاری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: معتقدم مسائل فوتبال باید در خانواده فوتبال حل شود و به خودم اجازه نمیدهم خارج از فوتبال مسئلهای را پیش ببرم.
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان تأکید کرد: تا آخرین لحظه از حقوق باشگاه و حقوق شخصیام با رویههای موجود در حقوق ورزشی و با تکیه بر قوانین بینالمللی فوتبال دفاع خواهم کرد. در حال حاضر اساسنامه فدراسیون به صورت تلویحی در فیفا تأیید شده است و کسی نباید مشکل تراشی جدیدی در این روند ایجاد کند. من مخالف این موضوع هستم و معتقدم مسائل فوتبال باید در خانواده فوتبال حل شود و به خودم اجازه نمیدهم خارج از فوتبال مسئلهای را پیش ببرم.
آذری درباره روند به جریان افتادن این پرونده خاطرنشان کرد: ابهامی که وجود دارد دستور موقتی است که از سوی کمیته اخلاق صادر و برخلاف شیوههای مرسوم سازمان لیگ ابلاغ شده است. علیرغم اینکه خود آقایان در نامه ارسالی قید محرمانه بودن را آورده بودند، اما باید پرسید چرا این دستور موقت را خودشان روی سایت فدراسیون منتشر کردند؟!
وی تأکید کرد: مسئله دیگری که وجود دارد این است که برخلاف استانداردهای مکاتبات همیشگی همه نامهها باید با امضای دبیرکل فدراسیون باشد، ولی برای ابلاغ من جالب بود که حتی سرپرست فدراسیون و رئیس سازمان لیگ هم امضا نکردند و نامه ابلاغ با امضای کشوری بهعنوان دبیر سازمان لیگ ارسال شده است! این برخلاف تمام رویههای قانونی بوده است.
آذری اشاره کرد: در فوتبال همیشه سعی کردم با شرافت و شهامت کار کنم و اگر جایی از حق فوتبال دفاع کردم، نقطه نظارت فردیام نبوده است. اقداماتی که من بهعنوان عضو مجمع فدراسیون فوتبال انجام دادهام حرف جامعه فوتبال بوده است، چون این تجربه را دارم که ممکن است بازهم اتفاقاتی علیه منافع فوتبال کشور رخ بدهد و در بحث کلان به ضرر فوتبال ما باشد. نمیخواهم دوباره مسئله ویلموتس، اصلاح اساسنامه و مواردی دیگر مثل جریمه 120 هزار دلاری فدراسیون تکرار شود. من وظیفه دارم بهعنوان عضو مجمع نگران تکرار این موضوعات باشم.
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان یادآور شد: اگر انتقادی از وضع موجود کردم طبق تمام مستندات، آییننامهها و بخشنامههای داخلی و بینالمللی و براساس اساسنامه معیوب خودمان بوده است. به طور مثال باید طبق اساسنامه و قوانین بهعنوان عضو مجمع سؤال کنیم که چرا اصفهانیان از کمیته داوران رفت و چرا دوباره برگشت؟
وی راجع به انتقاداتی که به وضع داوری فوتبال ایران داشت، تصریح کرد: حق و حقوق داوران کم است و پول تست کرونایشان را هم باید خودشان پرداخت کنند، آنهم در حالی که خودشان اسپانسر داشتند. وقتی پولی و درآمدی در فوتبال است و وقتی خود داوران اسپانسر دارند باید همه چیز متعادل باشد تا داور در زمین احساس حقارت نکند. داور وسط نمیتواند با 500 هزار تومان هزار کیلومتر برود و در بازی سوت بزند و آن وقت انتظار داشته باشیم، اشتباه نکند. اگر در فدراسیون ایفمارک و کمیته پزشکی وجود دارد باید به داوران هم سرویس داده شود، چون آنها بخشی مهمی از فوتبال هستند.
6641