خبرگزاری فوتبالی- تصاویری از قهرمانهای ادوار گذشته جام حذفی را مرور می کنیم:
جام دهم برای استقلالِ پورحیدری
جام دهم براى بار دوم به استقلال وشاگردان پورحيدرى رسيد. اين بازيها كه ازسال ۷۴ آغازشد، فينال آن به تيرماه ۷۵ كشيد. حريف استقلال درفينال تيم برق شيراز بود. بازى رفت در شيراز و با درخشش مرفاوى كه بعدازچهارسال به تيم سابقش بازگشته بود با نتيجه سه بر يك به سود استقلاليها به پايان رسيد. دربازى برگشت در ورزشگاه آزادى و درتاريخ ۱۸ تيرماه ۱۳۷۵ بادو گل اميرقلعه نويى به سود استقلال خاتمه يافت تا استقلال با اقتدار به قهرمانى جام حذفى برسد و براى اولين بار رهسپار جام در جام آسيا شود كه در آنجا با ناصر حجازی به مقام چهارم رسيد. نكته جالب ديدارفينال دروازه بانى عليرضا منصوريان در دقايق پايانى بود. به دنبال اخراج غلامپور و به دليل اينكه استقلال هرسه تعويضش را انجام داده بود، منصوريان لباس دروازه بانى پوشيد و به درون دروازه رفت. در بازی برگشت به شکل عجیبی هم ورزشگاه پر نشد و حتی سکوهای طبقه اول هم به زور پر شدند. برخی گفتند چون استقلالی ها بازی رفت را برده بودند خیال هواداران از بازی برگشت راحت بوده و به همین دلیل به ورزشگاه نرفته اند.
برق شيراز قهرمان يازدهمين جام حذفى ايران
درفصل ۱۳۷۵-۱۳۷۶ برق شیراز پس از انصراف پرسپوليس درنيمه نهايى به فينال رفت. پرسپولیس به دلیل تعداد بالای ملی پوشانش و عدم تمرین این با همه بازیکنانش از لیگ آزادگان و جام حذفی کنار گذاشته شد. از آن طرف جدول هم بهمن باشكست استقلال رهسپار فينال شد. بازى فينال به صورت تك بازى و در ورزشگاه آزادى درشهريور ۷۶ انجام شد كه پس از تساوى يك بر يك دو تيم درضربات پنالتى، اين تيم برق بود كه بانتيجه سه بر صفر به برترى رسيد. سرمربى برق شيراز در اين مسابقات ابراهيم بيوگرادليچ بوسنيايی بود. اين تنها قهرمانى برق شيرازدرسطح اول فوتبال كشور بود. البته تصويری که می بینید مربوط به ديدار فينال نيست. مدتهاست که شیراز چه با برق و چه با فجر شهید سپاسی از سطح اول فوتبال کشور دور شده و هنوز جامعه فوتبال استان فارس، نتوانسته اند آسیب شناسی درستی از وضعیت فوتبال شیراز داشته باشند. این در حالی است که استان فارس هنوز هم یکی از استانهای فوتبال خیز فوتبال ایران است و بازیکنان زیادی چون سروش رفیعی و داریوش شجاعیان را به فوتبال ایران معرفی کرده است.
ملوان برای بار سوم قهرمان جام ششم شد
سال ۶۸ سال دگرگونى فوتبال ايران در رده باشگاهى بود. برگزارى اولين دوره ليگ سراسرى باحضور ۲۲ تیم در ۲ گروه تحت عنوان ليگ قدس باعث شد فدراسيون تیمسار نوآموز جام حذفى را برگزار نکند. به دليل عدم برگزارى جام حذفى، قهرمان ليگ قدس راهى جام باشگاههاى آسيامى شد و نايب قهرمان ليگ در مسابقات جديدى تحت عنوان جام درجام آسيا حضور پيدا کرد. به این دلیل استقلال و پرسپوليس به عنوان قهرمان ونايب قهرمان ليگ قدس به عنوان نمايندگان ايران به آسیا رفتند و هر دو قهرمان شدند. ششمين دوره جام حذفى از ۸خرداد ۶۹ آغازشد. ملوانان با حذف پرسپوليس درنيمه نهايى به فینال رفتند. ازطرف ديگر جدول استقلال پس از ۱۲ سال به فينال رسيد. آبی ها پس ازحذف راه آهن تبريز، نيرو و راستى باختران، استقلال اهواز، ژاندارمرى اصفهان در نیمه نهایی، پاس را درضربات پنالتى سه برصفر شکست دادند. فينال درتاريخ ۲۶ اسفند ۶۹ به صورت تك بازى در ورزشگاه آزادى برگزارشد كه دوتيم پس از ۱۲۰دقيقه تساوى به ضیافت پنالتی ها رفتند که ملوان ۶ بر ۵ استقلال را شکست داد و برای بار سوم قهرمان شد.
عکس تیمی استقلال حريف ملوان در فينال جام حذفى سال ١٣٦٩ که در ضربات پنالتی شکست خورد و جام را از دست داد.
ایستاده از راست: صادق ورمزیار، جواد زرینچه، صمد مرفاوی، رضا حسن زاده، مهدی فنونی زاده و احمد رضا عابدزاده
نشسته از راست: عبدالعلی چنگیز، امیر قلعه نویی، زنده یاد رضا احدی، شاهرخ بیانی و شاهین بیانی
دومین قهرمانی حذفی برای پرسپولیس
خبرگزاری فوتبالی- پرسپوليس قهرمان هفتمين دوره جام حذفى ايران لقب گرفت. اين مسابقات درفصل ٧٠-٧١ برگزارشد و پرسپوليس درفينال كه به صورت تك بازى درورزشگاه آزادى و در تاريخ سوم خرداد ۷۱ انجام شد با نتيجه دو بر يك ملوان راشكست داد وبه دومين عنوان قهرمانى خود در جام حذفى دست يافت. اين ششمين حضور ملوان در هفت دوره جام حذفى بود كه پنج حضورش پياپى بود و یک رکورد به حساب می آید. ملوان براى حضور در فينال هفتم، نوزده سال انتظاركشيد. بدين ترتيب پرسپوليس به عنوان نماينده ايران درسومين دوره جام درجام آسيا انتخاب شد كه در آن رقابتها به فینال رسید و در مجموع دو بازی رفت و برگشت در فينال به نيسان ژاپن شکست خورد و جام را به ژاپنی ها واگذار كرد.
اولین قهرمانی حذفی برای سایپا
درسال ۱۳۷۱ جام حذفى برگزارنشد. كلا برگزارى جام حذفى در آن سالها بارى به هر جهت بود. پاس درسال ۷۱ قهرمان ليگ شد و به جام باشگاههاى آسيا رفت و پرسپوليس به عنوان نايب قهرمان ليگ به جام درجام آسيارفت كه هردوتيم درآسيا حذف شدند. درسال ۱۳۷۲ جام حذفى هشتمين دوره اش را پشت سرگذاشت. برخلاف پنج دوره قبلى اين بار خبرى ازملوان نبود و دو تيم سايپا و جنوب اهواز به فينال رسيدند. در ديدار رفت دو تيم در تهران به تساوى بدون گل رسيدند و در ديدار برگشت در اهواز و در تاريخ ۲۷ اسفند ۱۳۷۲ به تساوى يك - يك رضايت دادند تا سايپا به لطف گل زده درخانه حريف، به قهرمانى برسد. سايپا كه در اولين فصل حيات خودش در سطح اول فوتبال كشور به قهرمانى ليگ رسيده بود با كسب قهرمانى جام حذفى به عنوان اولين تيم ايرانى موفق به كسب دوگانه تاريخى با سرمربیگری دکتر بيژن ذوالفقارنسب شد تا جاودانه شود.
تیم جنوب اهواز
تصویر تیم جنوب اهواز حريف سايپا در فينال جام حذفى سال ١٣٧٢ را می بینید که در نهایت موفق به کسب قهرمانی شد. در تصویر کریم بوستانی نفر اول از سمت راست دروازه بان آن زمان تیم جنوب اهواز و نعیم سعدآوی که بعدها در پرسپولیس و تیم ملی درخشید شناخته شده هستند.
اولین قهرمانی برای بهمن کرج
نهمين دوره جام حذفى كشوردرسال ۱۳۷۳ برگزارشد و تيم تازه تاسيس بهمن کرج به سرمربيگرى فيروزكريمى به مقام قهرمانى این رقابتها رسيد.تیمی وابسته به بهمن خودرو که در اولين فصل فعاليتش هم در رقابتهاى دسته دوم جام آزادگان به مقام قهرمانى رسيد و هم درجام حذفى. بهمن تیمی پرستاره بود و همانطور که در تصویر می بینید مارکار آقاجانیان، محمد خاکپور، مهدی تارتار، علی اصغر مدیر روستا، نادر محمد خانی، حمید استیلی، هاشم حیدری، امیرهوشنگ شریفی و اکبر آبسالان و چندین و چند بازیکن دیگر را در اختیار داشت و تیم قدرتمندی بود. حريف بهمن در آن فينال تراكتورسازى تبریز بود. تیمی که امروز هم فینالیست است. بازى رفت درتبريز با يك گل به سود تراكتورسازی خاتمه يافت ولی دربازى برگشت درورزشگاه آزادى بهمن با دو گل اكبر آبسالان وامير هوشنگ شريفى به برترى رسيد تاجام نهم را تصاحب كند و حسابی قیمت بهمنی ها و فیروز کریمی را بالا ببرد.
پرسپوليس قهرمان جام دوازدهم در فصل ٧٨-٧۷
ایستاده از راست: حسین عبدی، داود فنایی، مهدی هاشمی نسب، اسماعیل حلالی، ادموند بزیک و افشین پیروانی
نشسته از راست: بهروز رهبری فرد، حمید استیلی، علی انصاریان، هادی مهدوی کیا و پایان رافت
قهرمانی پرسپولیس با شکست استقلال در فینال
خبرگزاری فوتبالی- در سال ۱۳۷۶ به دليل طولانى شدن مسابقات مقدماتى جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه، فدراسيون فوتبال جام حذفی را برگزار نكرد و پرسپوليس هم به دليل تعدد ملى پوش وتعداد زياد بازيهاى عقب افتاده از ليگ كناركشيد.
استقلال به عنوان قهرمان در فصل۷۶-۷۷ ليگ رهسپار جام باشگاههاى آسيا شد و تا فینال رقابتها پیش رفت و نایب قهرمان شد. پاس هم به عنوان تيم دوم ليگ به رقابتهای جام درجام باشگاههای آسیا رفت كه در همان مرحله اول حذف شد. دوره دوازدهم جام حذفى در فصل ۷۷-۷۸ برگزارشد. اين بار در فينال دو غول تهرانى به هم رسيدند. پرسپوليس با على پروين كه درليگ قهرمان شده بودند پس ازحذف پلى اكريل ، سپاهان و استقلال اهواز به فينال رسيدند.
استقلال كه در بهار ۷۸ به دو عنوان نايب قهرمانى آسيا و ليگ رسيده بود پس ازحذف شهردارى اردبيل و استقلال رشت، در مرحله يك چهارم سكوموروخوف را جايگزين زرينچه کرد. زرینچه پس از بازی معروف استقلال - سایپا که استقلال به صورتی عجیب ۴ بر ۳ باخت بطور موقت جايگزين حجازى شده بود، استقلال را در مرحله يك چهارم تحویل سکوموروخوف داد تا استقلال، نساجى راحذف کند و در نیمه نهایی به پاس برسد. استقلال در نیمه نهایی پاس را شکست داد تا به فينال جام حذفى برسد.
ديدارفينال در تاريخ ۲۰ تيرماه ۱۳۷۸ به داورى محمدكوسای سوريه اى برگزارشد كه پرسپوليس با دوگل هاشمى نسب و پيروانى در مقابل تك گل سهراب بختيارى زاده استقلال راشكست داد و به سومين قهرمانى خود درجام حذفى كشور رسید و توانست در يك فصل دبل كند.
استقلال حريف پرسپوليس در فينال جام حذفى در فصل ٧٨-٧٧ که دو بر یک مقابل پرسپولیس شکست خورد
ترکیب استقلال ایستاده از راست: جواد زرینچه، رضا حسن زاده، کاظم محمودی، هاشم حیدری،سهراب بختیاری زاده، محمد تقوی، فرد ملکیان،افشین حاجی پور، سیروس دین محمدی، فرهاد مجیدی و پرویز برومند
استقلال هم به عدد سه قهرمانی رسید
خبرگزاری فوتبالی- سيزدهمين جام حذفى براى بار سوم باز هم به آبيهاى تهران رسيد.
آنها براى رسيدن به فينال مس كرمان، كشاورز، ايرسوتر نوشهر و سايپا را شكست دادند تا در فينال مقابل بهمن ِفرهاد كاظمى قراربگيرند. روزجمعه ۲۷ خرداد ۱۳۷۹ ديدار فينال به صورت تك بازى در ورزشگاه آزادى برگزار شد كه استقلال با برترى سه بر يك به مقام قهرمانى دست پيدا کرد. محمد نوازى ستاره ديدار فينال زننده دو گل بود و على لطيفى هم گل سوم شاگردان پورحيدرى را به ثمررساند. رضا جبارى هم در آخرين دقايق با يك ضربه ايستگاهى يكى از گلها را پاسخ داد. اين آخرين بازى تيم بهمن در سطح اول فوتبال ايران بود و پس از آن امتياز اين تيم به پيكان واگذارشد.
استقلال پس ازاين قهرمانى به عنوان نماينده ايران درفصل بعد جام درجام آسيا شركت كردكه در آنجا به مقام چهارم رسيد. تصوير فوق مربوط به عکس تیمی در بازى نيمه نهايى مقابل سايپا است.
قهرمانی نوبرانه با شاه غلام
خبرگزاری فوتبالی- جام حذفی ۸۰-۱۳۷۹ چهاردهمین دورهٔ مسابقات جام حذفی فوتبال ایران بود که با قهرمانى شاگردان غلامحسين پيروانى به پايان رسيد. دو تیم ذوبآهن اصفهان و فجر سپاسی شیراز با پشت سر گذاشتن حریفان خود به فینال جام حذفی رسیدند.
در دو دیدار رفت و برگشت انجام شدهٔ فینال در شهرهای اصفهان و شیراز، تیم فجر سپاسی شیراز توانست تیم ذوبآهن اصفهان را با نتایج ۰-۱ و ۱-۲ شکست دهد.
با این نتایج تیم فجر سپاسی شیراز در مجموع دو بازی رفت و برگشت توانست در مقابل تیم ذوبآهن اصفهان به برتری ۱-۳ برسد و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد تا فجر سپاسی یک قهرمانی نوبرانه بدست بیاورد.
استقلال قهرمان جام حذفى ايران در فصل ٨١-٨٠
ایستاده از راست: محمد نوازی، فرزاد مجیدی، محمود فکری، یدالله اکبری، فراز فاطمی و مسعود قاسمی
نشسته از راست: علی موسوی، سهراب بختیاری زاده، داود سید عباسی، مهدی پاشازاده و سیروس دین محمدی
جام پانزدهم به استقلال رسید
خبرگزاری فوتبالی- فصل ۸۰-۸۱ فصل عجيبى براى آبي هابود. استقلال به رهبرى منصور پورحيدرى تيم بسيار كاملى بود. آنها كه آخرين دوره جام آزادگان را فتح كرده بودند با همان نفرات و با اضافه شدن نفراتى مانند داوددسيدعباسى، فراز فاطمى و محمد خرمگاه و بازگشت سفر كرده هايى مانند مهدى پاشازاده، سهراب بختيارى زاده و على موسوى تيمى رويايى و پر از ستاره در تمام خطوط داشتند و مدعى اول هر سه جام بودند.
همه چيز خيلى خوب براى آبيها پيش مى رفت كه كابوس سلسله بهارهاى دهه هشتاد در چهاردهمين روز فروردين ۸۱ به سراغ آنها آمد. زيرباران سيل آساى تهران اولين جام آسیایی از دست آبيها پريد و به سمت كره اي ها پر كشيد. كابوس دوم در غروب تلخ هفتمين روزخردادماه انزلى رخ داد و اولين جام ليگ برتردبه سمت اردوى رقيب رفت تاجاييكه منصور پورحيدرى محترمانه بركنارشد و فتح الله زاده براى ازدست ندادن جام سوم به تيمش شوك وارد کرد. استقلال كه با حذف لشگر گرگان و پاس در مرحله يك چهارم نهايى جام حذفى قرارداشت هدايت تيم خود را به كاپيتان و كمك مربى سابقش سپرد. قصه امير و استقلال دهه هشتاد كليدخورد. استقلال، سپاهان و سپس ذوب آهن را حذف كرددتا به فينال جام حذفى برود. حريف استقلال مدافع عنوان قهرمانى فجرسپاسى با شاغلام بود.
بازى رفت درشيراز بانتيجه دو بر یك به سود استقلال خاتمه يافت و در ديدار برگشت و در عصر پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۱ و در حالیکه ورزشگاه آزادی زیر کشت بود، در ورزشگاه تختى و در بحبوحه جام جهانى ۲۰۰۲ كره و ژاپن، بازی در تختی به تساوى دو بر دو انجاميد تا جام به عنوان هديه به خانه پورحيدرى برود و امير قلعه نویی قهرمان و ناجی آبيها لقب بگيرد.
ذوب آهن اولين جام حذفى را برد
خبرگزاری فوتبالی- ذوب آهن اولین جام حذفی اش را در فصل ۸۱-۸۲ به دست آورد.
سبزپوشان در مرحله یک هشتم نهایی این دوره از رقابت ها پرسپولیس همدان را با ۷ گل درهم کوبیدند و در یک چهارم نهایی حریف پیکان شدند.
ذوب آهن پیکان را در مجموع دو بازی رفت و برگشت ۳ بر ۲ شکست داد و در نیمه نهایی با حساب چهار بر سه تیم همشهری خود یعنی سپاهان را حذف کرد و فینالیست شد. فجر سپاسی هم با شکست پاس تهران برای سومین سال متوالی به فینال رقابت ها راه یافت تا بار دیگر حریف ذوب آهن شود. در دو دیدار رفت و برگشتی که روزهای ۱۵ و ۱۹ تیر سال ۸۲ در شهرهای اصفهان و شیراز برگزار شد دو تساوی ۲ بر ۲ به دست آمد تا دو تیم در مجموع به نتیجه مساوی چهار بر چهار برسند و مسابقه به ضربات پنالتی کشیده شود.
ذوب آهن توانست در ضربات پنالتی فجر شهید سپاسی را با نتیجه شش بر پنج شکست دهد و ضمن جبران شکست در فینال دو فصل قبل مقابل این تیم، اولین قهرمانی خود در جام حذفی را به ثبت برساند.
سپاهان قهرمان هفدمين جام حذفى
خبرگزاری فوتبالی- سپاهان با شكست فولاد، استقلال اهواز و ذوب آهن مسافر فينال شدو استقلال باشكست پاسارگاد، پيكان و سايپا راهى فينال مسابقات شد.
سپاهان در بازى رفت در تاريخ ۱۲ تيرماه ۸۳ درنقش جهان بانتيجه سه بر دو پيروزشددو پنج روز بعد در ورزشگاه آزادى با دوگل سيدصالحى باز هم استقلال راشكست داد تا اولين جام حذفى تاریخش را با فرهاد كاظمى بدست آورد.
صباباتری با چهره های نام آشنا قهرمان جام هجدهم
باد صبا جام را با خود برد
خبرگزاری فوتبالی- هجدهمین دورهٔ مسابقات جام حذفی فوتبال ایران درفصل ۸۳-۸۴ برگزارشد. در این دوره از مسابقات دو تیم صبا باتری و ابومسلم خراسان با پشت سر گذاشتن حریفان خود به فینال رسیدند. صبا با پشت سرگذاشتن ملوان، پاس و استقلال اهواز به فينال رسيد و ابومسلم با حذف پرسپوليس، پيكان و فجرسپاسى راهى ديدارنهايى شد. دیدار رفت این مسابقات در ورزشگاه صباشهر به میزبانی تیم فوتبال صبا باتری انجام شد و دو تیم به تساوی ۱-۱ رضایت دادند. سعید دقیقی برای تیم صبا باتری و محمدرضا خلعتبری برای تیم ابومسلم در این دیدار گلزنی کردند.
دیدار برگشت این دو تیم در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد و به میزبانی تیم ابومسلم خراسان انجام شد که در این مسابقه هم دو تیم به نتیجهٔ مساوی ۱-۱ رسیدند. فریدون فضلی برای تیم ابومسلم و روبرت مارکوسی برای تیم صبا باتری گلزنی کردند.
با این نتایج دو تیم در مجموع دو بازی رفت و برگشت به نتیجهٔ ۲-۲ رسیدند و کار به وقت اضافه کشیده شد. در دو وقت اضافهٔ پانزده دقیقهای هم دروازهها بسته ماند تا کار به ضربات پنالتی بکشد. در ضربات پنالتی دایی و بختیاریزاده و نوازی و دقیقی از تیم صبا و جباری و تیموریان از تیم ابومسلم توانستند پنالتیهای خود را به گل تبدیل کنند اما پنالتیهای فضلی و ناصحی از ابومسلم تبدیل به گل نشد. در نهایت این تیم صبا باتری بود که موفق شد در ضربات پنالتی ۴ بر ۲ پیروز شود و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات جام حذفی را بدست آورد.
سپاهان با شکست پرسپولیس در فینال قهرمان نوزدهمين دوره جام حذفى شد
خبرگزاری فوتبالی- شهریور ۱۳۸۵ و پس از تعلیق فوتبال ایران، فینال جام حذفی هم برگزار شد تا سپاهانی ها قهرمان شوند.
در زمان تعلیق و پیش از تشکیل کمیته انتقالی، تیمهای ایرانی در هر رده سنی و باشگاهی حق شرکت در رقابتهای بین المللی را ندارند اما رقابتهای داخلی می تواند برگزار شود. در شهریور ۸۵ سپاهانی ها براى رسيدن به فينال، مس كرمان، سايپا، تراكتورسازى و سايپا راشكست دادند. رقيب اين تيم پرسپوليس هم كارون شوشتر، ابومسلم، ملوان ونوژن سارى را پشت سرگذاشت. هر دو بازى رفت و برگشت فينال يك - يك به تساوى انجاميد تا درضربات پنالتى سپاهان به برترى برسد و دومين جام حذفى خود را كسب كند.
سپاهان برای دومین بارمتوالی قهرمان بيستمين جام حذفى
خبرگزاری فوتبالی- تیر ۱۳۸۶، سپاهان فینالیست جام حذفی شد.
زردها که در اوج قدرت نمایی بودند براى رسيدن به فينال نوژن سارى، سايپا، تربيت يزد و پرسپوليس را از پيش روبرداشتند و صبا هم براى رسيدن به فينال، كوثرتهران، برق شيراز، نفت آبادان و پيكان راشكست داد. هردوبازى رفت وبرگشت فينال هم با برتری سپاهان به پايان رسيد تا سپاهان دومين قهرمانى پياپى خود را با لوكابوناچيچ جشن بگيرد.
استقلال قهرمان جام بيست و يكم در فصل ٨٧-٨٦ در روز خداحافظی علی منصور
خبرگزاری فوتبالی- آبی ها در فصلى كه در ليگ بدترين مقام تاريخشان را كسب كردند در جام حذفى با درخشش وحيد طالب لو موفق به كسب پنجمين قهرمانى خود در جام حذفى شدند.
تربيت يزد، ذوب آهن، راه آهن و فولاد حريفان استقلال تا رسيدن به فينال بودند. حريف استقلال در فينال پگاه گيلان بود كه استقلال يك بر صفر در رشت باخت اما در ديدار برگشت در تاريخ ٢٧ خرداد ٨٧ و در روزى باشكوه استقلال موفق شد با گلهاى اميرآبادى، جبارى و برهانى سه برصفر حريف را شكست دهد و قهرمان ايران شود.
استقلال در آن فصل ناصرحجازی و فیروز کریمی را به عنوان سرمربی بالای سر خود دید و در نهایت هر دو را برکنار و امیر قلعه نویی را جانشین کریمی کرد تا قهرمان جام حذفی شود. فصل بعد قلعه نویی با استقلال، توانست قهرمان لیگ برتر هم بشود.
مجتبی جباری که زننده یکی از گلهای قهرمانی استقلال بود در همان ساعات برگزاری بازی پدرش را از دست داد تا یکی از لحظات تراژیک فوتبال برای یک بازیکن شکل بگیرد. اتفاقی که آن زمان برای جباری افتاد، بازتاب زیادی در رسانه ها داشت.
جام ۲۲ براى بار دوم به ذوب آهن رسید
خبرگزاری فوتبالی- ذوبی ها که در روز آخر ليگ برتر هشتم جام قهرمانى را ناباورانه به استقلال واگذار كردند براى قهرمانى حذفى هم قسم شدند.
شاگردان ابراهيم زاده شيرين فراز، ابومسلم وصبا را براى رسيدن به فينال شكست دادند. حريف اين تيم راه آهن هم پتروشيمى تبريز، برق شيراز، تراكتورسازی تبریز وپاس همدان را حذف كردند و به فينال رسيدند. در فينال هم بعد از تساوى يك يك در تهران با راه آهن، درفولادشهر، راه آهن را پنج بر صفر شكست داد و قهرمان جام حذفى شد.
ذوب آهن با اين قهرمانى تا فينال ليگ قهرمانان آسیا هم پيش رفت كه در آنجا حریف تیم کره ای نشد و به مقام نایب قهرمانی رسيد.
7413