خبرگزاری فوتبالی - انتشار حکم فیفا در مورد پرونده طلب برانکو ایوانکوویچ از پرسپولیس حاوی نکات جالبی است، به خصوص در زمینه پاداش هایی که سرمربی کروات باید دریافت کند.
به گزارش فوتبالی، در قراردادی که برانکو در سال 1397 به مدت دو سال با پرسپولیس امضا کرده است، دستمزد سالانه مربی کروات 800 هزار یورو تعیین شده است اما نکته جالب مربوط به پاداش هایی است که برانکو باید به خاطر فصل 98-1397 دریافت کند: 50 هزار یورو بابت حذف الدحیل در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، 100 هزار یورو بابت حذف السد از نیمه نهایی و صعود به فینال، 10 هزار یورو بابت برد مقابل استقلال در دربی پایتخت، مجموعا 20 هزار یورو برای پیروزی های کسب شده در لیگ برتر (هزار یورو برای هر برد خانگی و دو هزار یورو برای هر برد خارج از خانه)، 300 هزار یورو برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا در فصل 99-1398 که با احتساب دریافت قسط اول حقوق در فصل 99-1398 مجموعا برانکو 1.5 میلیون یورو از پرسپولیس طلبکار بوده است .

البته در اردیبهشت ماه 1398 ، باشگاه پرسپولیس مبلغ 500 هزار یورو به برانکو پرداخت کرده است تا طلب مربی کروات به یک میلیون یورو برسد. با توجه به به بهره دیرکرد، پرسپولیس باید مجموعا 1.055.000 یورو به سرمربی سابق خود بپردازد.
بندهای قرارداد برانکو با واکنش های زیادی همراه شده است چرا که به طور مثال دریافت 10 هزار یورو بابت پیروزی در دربی مبلغ قابل توجهی است، به خصوص با قیمت یوروی کنونی که به مرز 28 هزار تومان رسیده است.
4125

پرسپولیس 











