خبرگزاری فوتبالی- سرمربی آمیان اعلام کرد سامان قدوس بازیکن مهم تیمش در فصل آینده لیگ دستهدوم فرانسه خواهد بود.
به گزارش فوتبالی به نقل از تسنیم، Onzemondial فرانسه نوشت: لوکا السنر، سرمربی 37 ساله اهل اسلوونی درباره ساختار تیم آمیان در فصل آینده گفت: سامان قدوس باید در مرکز بازی تیم آمیا باشد. ما باید طوری سیستم بازی و تاکتیکهای خود را سازماندهی کنیم که بتوانیم عملکرد این بازیکن را بهبود بخشیم. با توجه به طولانیشدن فرآیند تعیین تکلیف حضورمان در لیگ دستهاول یا دستهدوم فرانسه باید برای آمادهسازی تیمی شتاب کنیم، البته بازیکنانی را در اختیار داریم که میتوانند نقش مهمی در فصل آینده ایفا کنند.
لوکا السنر درباره پیشنهاد تیم بورو و تاکید رئیس باشگاه آمیان مبنی بر حفظ او گفت: فکر میکنم دلیل خوبی برای مذاکره با باشگاه دیگری وجود ندارد. خیلی خوشحالم که من هم بخشی از طرح باشگاه آمیا برای فصل آینده با وجود سقوط از لوشامپیونه و بازی در یک دسته پایینتر هستم. طرحی که بازسازی شده و اهداف مهمی دارد. هیچ تردیدی برای ادامه ماندنم در آمیان ندارم.
تیم آمیان که با نیمهکاره ماندن فصل گذشته لوشامپیونه و اعلام قهرمانی پاریسنژرمن به دسته پایینتر سقوط کرده بود با وجود شکایت از فدراسیون فوتبال فرانسه و ارجاع پرونده به دیوان عالی این کشور در نهایت فصل آینده باید در لیگ دستهدوم بازی کند.
9697













