جبهه جدید مقابل ائتلاف تاج و بهاروند؛ شکل گیری گروه های تازه در سئول

جبهه جدید مقابل ائتلاف تاج و بهاروند؛ شکل گیری گروه های تازه در سئول

خبرگزاری فوتبالی- ائتلاف حامیان مهدی تاج و حیدر بهاروند، تا حدود زیادی علی کفاشیان و حامی قدرتمندش در وزارت ورزش را از ورود به بازی فدراسیون منصرف کرد اما این پایان کار نیست و یک ائتلاف تازه حوالی سئول شکل گرفته است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از طرفداری،  روزی که دکتر علیرضا اسدی، دبیر کل وقت فدراسیون تمام پله های فدراسیون را با سرعت طی کرد تا جلوی آسانسور به منصور قنبرزاده برسد و آن سیلی معروف را زیر گوش مدیر عامل سابق نفت تهران بخواباند، پرونده رفاقت این دو بسته شد اما حالا انگار قرار است یک هدف مشترک، دوباره اسدی و قنبرزاده را در یک جبهه قرار بدهد.

به گزارش طرفداری، کمتر از چند ساعت پس از آن که به گوش حامیان تاج و بهاروند رسید، کفاشیان از سوی یکی از مدیران ارشد وزارت ورزش حمایت می شود و احتمال دارد زوج کفاشیان - نبی دوباره در فدراسیون فوتبال شکل بگیرد، دو گروهی که به رئیس مستعفی (تاج) و سرپرست موقت (بهاروند) وصل هستند، چنان اختلاف ها را کنار گذاشتند و با هم متحد شدند که هم کفاشیان قید پیگیری ماجرای نایب رئیسی اش را زد و هم آن حامی قدرتمند شتاب دخالتش در بازی فدراسیون فوتبال را کم کرد. اما حالا به جای کفاشیان، یک گروه جدید روبروی حامیان تاج و بهاروند هستند. فدراسیون این روزها به دست دو گروه اداره می شود. ظاهر قضیه مدیریت اوضاع با مهدی محمدنبی دبیر کل نزدیک به وزیر ورزش است اما آن هایی که از پشت پرده ماجرا خبر دارند خوب می دانند داخل فدراسیون فوتبال اتفاقات دیگری جریان دارد.

کفاشیان و رویای حذف بازنشسته ها

یک گروه که از زمان مهدی تاج در فدراسیون مانده اند و گروه دیگری که با حیدر بهاروند از سازمان لیگ به فدراسیون آمده اند برای کنترل اوضاع تلاش می کنند و حلقه ارتباطی این دو گروه هم کاظم طالقانی است. این دو گروه وقتی از جناح کفاشیان احساس خطر کردند دوباره با هم متحد شدند اما این پایان کار نیست و حالا یک گروه دیگر حوالی سئول شکل گرفته که در حال نفوذ به لایه های بالایی وزارت ورزش است تا با حمایت این وزارت خانه وارد جنگ قدرت فدراسیون شود. تا دیروز تفکر این بود که یکی مثل علی کفاشیان که دیگر شرایط سنی شرکت در انتخابات ریاست را ندارد، با حمایت وزارت و با استناد به جایگاه نایب رییسی اش به جای حیدر بهاروند بازنشسته، سرپرست فدراسیون شود و ابتدا تمام بازنشسته ها مثل بهاروند، طالقانی و ... کنار بگذارد و سپس زمینه را برای برگزاری انتخابات فراهم کند اما حالا یک روایت دیگر به گوش می رسد:

منصور قنبرزاده از کمیته انتقالی تا انتقال قدرت

این بار می گویند منصور قنبرزاده همان گزینه ای که بعضی ها در وزارت ورزش او را برای عضویت در کمیته انتقالی یا همان کمیته عادی سازی فدراسیون در نظر گرفته بودند با علیرضا اسدی دبیر کل اسبق فدراسیون، همراه شده تا با حمایت یکی از اعضای هیئت رئیسه (احتمالا هدایت ممبینی) با استفاده از نفوذ یکی از مدیران ارشد وزارت ورزش، برای پیروزی در انتخابات فدراسیون فوتبال دورخیز کند. حالا که نام قنبرزاده و اسدی کنار هم قرار می گیرد آن هایی که تحولات فدراسیون فوتبال را دنبال می کنند بی اختیار یاد همان روزی می افتند که دکتر اسدی، دبیر کل فدراسیون بود و منصور قنبرزاده می خواست برای مجمع ثبت نام کند. آن روز اسدی مقابل قنبرزاده ایستاد و بعد از آن که مدیر عامل سابق نفت تهران، زیر لب چیزی گفت و اتاق او را ترک کرد، دنبالش دوید و در نهایت مقابل خروجی فدراسیون به او رسید و انتقام آن زمزمه را با یک سیلی محکم گرفت. ائتلاف جدید آن سیلی قدیمی را از یاد برده تا در معادلات آینده فوتبال جایگاهی داشته باشد.

از چاله به چاه

بعضی ها در وزارت ورزش به حدی درگیر حذف عناصری چون طالقانی، بهاروند و ... شده اند که نزدیک بود این وزارت خانه را به سمت تشکیل کمیته انتقالی سوق بدهند به این امید که تمامی اعضای هیئت رئیسه از فدراسیون فوتبال حذف شوند. این وسط یک کارشناس هم پیدا نشد که از آن ها بپرسد مگر مدیرانی که شما برای کمیته انتقالی در نظر گرفته بودید، خیلی از امثال بهاروند و طالقانی فوتبالی تر بودند؟ خوشبختانه تئوری از چاله به چاه افتادن، به مرحله اجرا نرسید. کمیته انتقالی یا همان کمیته عادی سازی در صورت پذیرش اساسنامه جدید منتفی است و باید برای یک انتخابات تازه آماده شویم.

مهدوی کیا، فرکی و ائتلاف های جدید در سئول

نام نویسی های انجام شده در اسفند ماه، دیگر وجاهت قانونی ندارد و اگر فدراسیون جهانی (فیفا) اساسنامه اصلاح شده فدراسیون فوتبال ما را بپذیرد و اجازه برگزاری مجمع را بدهد، ماه آینده دوباره برای برگزاری انتخابات از نامزدها نام نویسی می شود. هدایت ممبینی، مهدی محمدنبی، دکتر قریب، احتمالا حبیب کاشانی، منصور قنبرزاده، علیرضا اسدی و ... نامزدهایی هستند که همچنان دوست دارند در صحنه انتخابات باقی بمانند اما این احتمال هم وجود دارد، خارج از دایره جنگ قدرت فدراسیون، تصمیم سازان اصلی ورزش ایران یکی مثل مهدی مهدوی کیا یا حتی یکی مثل حسین فرکی را به عنوان گزینه فوتبالی وارد این رقابت کنند. گوشه و کنار فوتبال ائتلاف های دیگری هم در حال شکل گیری است؛ ائتلاف سعید دقیقی و ابراهیم شکوری یا ائتلاف میرشاد ماجدی با برخی چهره های نزدیک به کمیته ملی المپیک، ائتلاف شهاب عزیزی خادم با حبیب کاشانی، ائتلاف مهدی محمدنبی با علینژاد، معاون وزیر ورزش و ...

این قصه سر دراز دارد...

۷۴۱۳