چرخش شاهزاده سعودی به سمت ایتالیا؛ بن‌سلمان در آستانه خرید رم؟

چرخش شاهزاده سعودی به سمت ایتالیا؛ بن‌سلمان در آستانه خرید رم؟

خبرگزاری فوتبالی – تاخیر ایجاد شده در خرید نیوکاسل باعث شده تا آ اس رم که به دنبال مالکی جدید است به عنوان یکی از گزینه‌های موجود برای خرید توسط بن سلمان مطرح شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبالی، مایک اشلی مدتی است که می‌خواهد نیوکاسل را به فروش برساند و بن‌سلمان یکی از گزینه‌های او است اما دیگر باشگاه‌های لیگ برتری مخالفت خود را با این ماجرا اعلام کرده‌اند تا مدیران نیوکاسل در این رابطه به شک و تردید بیفتند. از سوی دیگر جیمز پالوتا، مالک تیم رم به دنبال فروش باشگاه به یک خریدار است و طبق گزارش the Star سران باشگاه ایتالیایی تماس‌هایی با شاهزاده سعودی داشته‌اند تا شرایط خرید رم توسط او را بررسی کنند. همچنین ادعا شده بن سلمان هم با مدیران رم صحبت‌های مهمی داشته و ممکن است این خرید به زودی صورت گیرد.
پیش از این فریدکین قرار بود برای خرید باشگاه رم اقدام کند اما با به وجود آمدن مسئله کرونا و قرنطینه، جلسات انجام شده به حالت تعلیق درآمد تا در آینده مذاکرات از سر گرفته شود. نکته مهم درباره رم بدهی سنگین آن‌ها است. مدیران جیالوروسی روز گذشته تراز مالی خود در ۹ ماه گذشته را منتشر کردند که در آن ۲۷۸ میلیون یورو بدهی بانکی مشاهده می‌شود و این مسئله عدم موفقیت مالکین آمریکایی فعلی را نشان می‌دهد.
باید دید مذاکرات پشت پرده بن‌سلمان با مدیران رم خوب پیش خواهد رفت، فرید کین این تیم را می‌خرد یا رم با وجود بدهی‌ها با مالکین فعلی ادامه می‌دهد.

1101