نساجی ۹۸؛ شروع پر از هرج و مرج، پایان نسبتا آرام

نساجی ۹۸؛ شروع پر از هرج و مرج، پایان نسبتا آرام

پایگاه خبری فوتبالی- نساجی فصل جدید را در سال ۹۸ با مشکلات زیادی از نظر مالکیت و مالی آغاز کرد اما این مشکلات با تغییر وضعیت مالکیت باشگاه نسبتا بهبود پیدا کرد و در ماه‌های پایانی سال این باشگاه به لحاظ مدیریتی سر و سامان گرفت.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، نساجی  فصل قبل را در بهار ۹۸ با قرار گرفتن در رتبه دهم جدول و با هدایت مجید جلالی به پایان رساند. بعد از اتمام لیگ زمزمه‌های واگذاری این باشگاه از گوشه و کنار شنیده شد. فرهاد صنیعی‌فر و رضا حدادیان قصد کرده بودند این باشگاه را به شخص یا نهاد دیگری واگذار کنند. البته پیش از واگذاری، آنها رضا مهاجری را به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب کردند.

در روزهای اول تابستان بالاخره این اتفاق افتاد و صنیعی‌فر و حدادیان امتیاز این باشگاه را به محمد اژدری واگذار کردند اما اتفاقاتی که از آن روز افتاد در نهایت به لغو این انتقال منجر شد.

نساجی تمریناتش را زیر نظر کادر فنی و مالکیت جدید آغاز کرد اما از همان روزها مشخص بود که مشکلات مالی دامن این تیم را می‌گیرد.

چند روز بعد از توافق بین مالکان جدید و قدیم، فرهاد صنیعی‌فر با انتشار تصویر چک‌های اژدری مدعی شد که این چک‌ها پاس نشده‌اند. در مقابل اژدری هم در مصاحبه‌ای اعلام کرد که مالکان قبلی باشگاه میزان بدهی‌های نساجی را کمتر از آن چیزی که هست اعلام کرده بودند و او تا زمانی که وضعیت این بدهی‌ها مشخص نشود هیچ مبلغی برای خرید نساجی هزینه نمی‌کند.

این درگیری‌ها در رسانه‌ها ادامه داشت و طرفین سعی می کردند با مصاحبه یکدیگر را تحت فشار بگذارند. همچنین جلساتی هم در استانداری برای رسیدن به توافق برگزار شد اما در نهایت صنیعی فر و حدادیان امتیاز این باشگاه را به اژدری نفروختند. 

این فقط یکی از مشکلات نساجی در پیش فصل بود. با مشخص نبودن وضعیت مالکیت و مدیریت باشگاه، قرارداد بازیکنان قدیمی، جذب بازیکنان جدید و بدهی‌های فصل گذشته به اشخاص و سازمان‌ها وضعیت نامشخصی در این باشگاه پر طرفدار داشتند. 

در روزهایی که کمیته تعیین وضعیت اعلام کرده بود باشگاه‌های بدهکار نمی‌توانند مجوز بازی بازیکنان جدیدشان را کسب کنند، نساجی با وجود بدهی‌های فراوان با نفراتی مثل محمد قاضی و مهرداد کفشگری قرارداد امضا کرد. نساجی نتوانست در مهلت تعیین شده این بدهی‌ها را پرداخت کند و به همین دلیل از استفاده از بازیکنان جدیدش منع شد.

همین مشکلات باعث شد تا رضا مهاجری در همان روزهای آغازین لیگ دچار مشکل شود. تیم او در ۱۴ هفته ابتدایی لیگ فقط دو پیروزی کسب کرد و از جام حذفی هم کنار رفت. با این حال مالکان باشگاه به او فرصت دادند و با پرداخت بخشی از بدهی‌ها مجوز بازی بازیکنان جدیدشان را به مرور کسب کردند. آنها همچنین برای تقویت تیمشان علیرضا حقیقی را هم به تیم اضافه کردند.

نساجی در طول فصل روندی سینوسی در کسب نتایج داشت و تشخیص نتایج این تیم از سخت‌ترین کارها بود. آنها به ذوب آهن انتهای جدولی می‌باختند و سپاهان و شهر خودرو مدعی را متوقف می‌کردند.  

در روزهای پایانی پاییز ۹۸ بود که فرهاد صنیعی‌فر تصمیمش را برای واگذاری امتیازش عملی کرد و سهم ۶۰ درصدی‌اش را به دیگر مالک باشگاه فروخت تا حدادیان تنها مالک باشگاه شود. بعد از این به نظر رسید اوضاع باشگاه سر و سامان بیشتری گرفته است. حدادیان هیات مدیره باشگاه را با نفراتی چون اسدی و علی امیری مشخص کرد و مدیر عاملی باشگاه را هم به امیری سپرد. باشگاه نساجی همچنین در پرداخت بدهی‌هایش روندی صعودی گرفت و توانست وضعیتش را از این نظر بهبود ببخشد. تک مالکی شدن این باشگاه که صنیعی فر و حدادیان مدت‌ها به دنبال تحقق آن بودند، باعث کاهش هرج و مرج و ثبات نسبی از نظر مالی در این باشگاه شد. اتفاقی که اگر زودتر رخ می‌داد شاید نساجی جایگاه بهتری را در جدول پیدا می‌کرد.  

با وجود این، نتایج این تیم در ماه‌های پایانی سال روندی نزولی پیدا کرد اما باز هم حدادیان تصمیمی برای کنار گذاشتن مهاجری اتخاذ نکرد و از کادر فنی حمایت کرد. با این حال مهاجری به توصیه پزشکش و به دلیل ناراحتی قلبی از هدایت باشگاه کناره گیری کرد تا مسئولان نساجی سکان هدایت تیمشان را به محمود فکری بسپارند. فکری در تک مسابقه‌ای که هدایت نساجی را بر عهده داشت توانست با سه گل ماشین سازی را شکست بدهد اما با تعطیلی مسابقات لیگ به دلیل شیوع ویروس کرونا مشخص نشد که فکری می‌تواند وضعیت این تیم را بهبود ببخشد یا نه.

جدا از نتایج تیم، سال ۹۸ از نظر مشخص شدن مالکیت نساجی سال مثمر ثمری برای این باشگاه بود و روزهای پر از هرج و مرج آغازین سال جایشان را به آرامشی نسبی در این باشگاه دادند. حالا هواداران این تیم با خیالی آسوده‌تر از قبل چشم انتظار هفته‌های پایانی لیگ خواهند بود.

4344