واکنش کلوپ به شایعه تعطیلی لیگ برتر: طرفداران لیورپول احمق نیستند!

واکنش کلوپ به شایعه تعطیلی لیگ برتر: طرفداران لیورپول احمق نیستند!

پایگاه خبری فوتبالی – یورگن کلوپ گفته این شایعه که ویروس کرونا باعث می‌شود لیگ برتر تعطیل شود و لیورپول به قهرمانی نرسد احمقانه است، و طرفداران لیورپول خود را درگیر این مسائل نمی‌کنند.

لیورپول اخیرا در خانه واتفورد با نتیجه سه بر صفر شکست خورد اما با این حال 22 امتیاز بیشتر از منچستر سیتی دارد.

تیم‌های دیگر تهدید چندانی برای لیورپول به شمار نمی‌روند، اما برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که گسترش سریع ویروس کرونا ممکن است باعث شود که لیگ برتر تعطیل شود، و چون هیچ قانونی مشخص نکرده که در صورت تعطیلی چه خواهد شد، لیورپول به قهرمانی نخواهد رسید.

اما کلوپ می‌گوید که هواداران لیورپول که تیمشان از سال 1990 قهرمان لیگ انگلیس نشده است ترسی ندارند: «فکر نمی‌کنم طرفدارانمان پارانویید باشند. نمی‌توانم باور کنم که طرفداران لیورپول به این موضوع فکر کنند. اما اگر کسی به من بگوید آیا می‌شود نتایج کل فصل را پاک کرد، و بگوید که در این صورت چه تیم‌هایی در فصل بعد لیگ قهرمانان حضور خواهند داشت، و مواردی از این دست، خیلی جالب می‌شود.

ماجرای جالبی است، ظاهرا برخی روزنامه‌ها همیشه باید چیزی بنویسند، اما زمانی که برای اولین بار این را دیدم به خودم گفتم: واقعا کسی این فکرها را می‌کند؟ طرفداران لیورپول احمق نیستند که به این چیزها باور داشته باشند.»

8444