محرومیت یک جلسه ای والورده به خاطر خطا برروی موراتا

محرومیت یک جلسه ای والورده به خاطر خطا برروی موراتا

پایگاه خبری فوتبالی- کمیته برگزاری مسابقات فوتبال در اسپانیا، فده والورده بازیکن جوان رئال مادرید را به خاطر خطایی که در بازی فینال سوپرکاپ اسپانیا برروی آلوارو موراتا مرتکب شد، برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم کرده است.

به گزارش فوتبالی، در دقایق پایانی بازی فینال سوپرکاپ اسپانیا، والورده به خاطراین خطا از داور مسابقه کارت قرمز مستقیم گرفت.. این خطا در شرایطی انجام شد که موراتا در این صحنه حساس می توانست اتلتیکو را به گل رسانده و این گل منجر به پیروزی اتلتیکو دراین بازی می شد؛ اما والورده با خطا برروی موراتا، دروازه تیمش را نجات داد تا بازی با تساوی به پایان رسیده و درنهایت ضربات پنالتی حکم به قهرمانی رئال مادرید بدهد.

از همان زمان و با بررسی قوانین داوری مشخص بود که والورده تنها برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد. سانچز مارتینز داور بازی فینال سوپرکاپ اسپانیا هم در گزارشش درمورد این صحنه نوشته بود:« در دقیقه 116 بازی، فدریکو سانتیاگو والورده دیپتا بازیکن شماره 15 رئال مادرید به این دلیل از زمین مسابقه اخراج شد: خطا برروی بازیکن حریف که مانع از ایجاد یک موقعیت بارز گل شد.»

حالا والورده این یک جلسه محرومیت را در بازی پیش روی تیمش مقابل سویا که روز شنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و از سری بازیهای لالیگا برگزار خواهد شد، سپری خواهد کرد.

 6363