دنیای شگفتی‌ها در ذوب‌آهن؛ چه بلایی بر سر نایب‌قهرمان آسیا می‌آید؟

دنیای شگفتی‌ها در ذوب‌آهن؛ چه بلایی بر سر نایب‌قهرمان آسیا می‌آید؟

پایگاه خبری فوتبالی- ذوب‌آهن که روزی نائب قهرمان آسیا بود، این روزها وضعیت عجیب و غریبی دارد، سخنگوی باشگاه از برنامه بازی‌های تیم خبر ندارد و نقش هیأت مدیره‌ای که اکنون محمدی مجری سیاست‌هایش شده هنوز مشخص نیست. 

به گزارش فوتبالی به نقل از فارس، ذوب‌آهن اصفهان از تیم‌های قدیمی در ورزش استان اصفهان محسوب می‌شود اما در این فصل هر روز خبر اتفاقات عجیبی از دل این باشگاه بیرون می‌آید.

باشگاهی که روزی هرکجا در ورزش آقایان و بانوان را نگاه می‌کردیم، نام آن را در بین ۳ تیم برتر مشاهده می‌، امروز بسیاری از تیم‌هایش را به زور سرپا نگه داشته و اوضاع تیم فوتبال آن نیز با گذشت ۱۵ هفته اصلا در وضعیت مطلوبی نیست.

نوع نگاهی که حامی اصلی این باشگاه یعنی کارخانه ذوب‌آهن به باشگاه‌داری دارد، زمینه‌ساز بروز اتفاقات عجیب و غریب شد و در روزی که سرمربی‌های خارجی سرخابی‌های پایتخت میلیون دلاری حقوق می‌گیرند، کارخانه می‌خواهد با 25 میلیارد تومان در سال تیمی مدعی فوتبال به همراه چندین تیم موفق در رشته‌های دیگر داشته باشد.


حکم جنجالی، محمدی را بر صندلی مدیریت نشاند

سعید آذری هم به عنوان مدیرعامل این سیاست‌ها را برنتافت و اختلافاتش با مدیران کارخانه بیشتر شد؛ حامی مالی باشگاه هم وی را در حالی که همچنان مدیرعامل بود، از هیأت مدیره باشگاه کنار گذاشت و سپس هم از مدیرعاملی تا جواد محمدی جوان که برسر مجوز فعالیتش در باشگاه هم ابهاماتی مطرح بود، جایگزین او شود.

محمدی در تنها و نخستین نشست خبری که با اصحاب رسانه که دقیقا روز مسابقه حساس با پدیده برگزار شد، درحالی بارها تاکید کرد که تیم فعلی توسط مدیریت قبلی بسته شده و هیچ دخالتی در آن نداشته که خود را مجری صفر تا صد سیاست‌های هیأت مدیره می‌دانست؛ هیأت‌ مدیره‌ای که مشخص نیست در روزهایی که خود محمدی هم عضو آن بود چگونه نتوانسته جلوی قراردادهای میلیاردی آذری با بازیکنان را بگیرد.

 

زمان بستن قراردادهای میلیاردی هیأت مدیره کجا بود؟

قراردادهایی کلان با بازیکنان نیمک‌نشین و خارجی که سابقه خوبی در تیم نداشتند و یا قیمت‌‌شان بسیار پائین‌تر بود در حالی که این مبالغ هیچ تناسبی با 25 میلیارد تومان بودجه این باشگاه با وجود رشته‌های ورزشی دیگر ندارد؛  به عنوان مثال قرارداد میلیاردی برای بازیکنی که سال‌ها نیمک‌نشین بود و بعد از خروج یک بازیکن و زمانی که نوبت به حضورش رسید، آن قدر ضعیف عمل کرد که کادر فنی آن را در اختیار باشگاه قرار داد و مشخص نیست اساسا چه کسی با این بازیکنان با مبالغ هنگفت تمدید کرده که اکنون کادر فنی هم او را قبول ندارد.


ترس از غرامت میلیاردی یا فرصت به علی منصور؟

نقش هیأت مدیره‌ای که اکنون محمدی مجری سیاست‌هایش شده، آن زمان و وقتی که قراردادهای کلان و چندبرابر ارزش بازیکنان بسته می‌شود، چه بود که حالا علاوه بر بدهی‌های معوق باشگاه، پول قرارداد بازیکنان و کادر فنی که نتیجه خوبی کسب نکرده هم روی دست باشگاه بماند.

و یا قرارداد چند میلیاردی کادرفنی که بعد از گذشت این نتایج ضعیف کسی جرات گفتن «بالای چشم‌تان ابروست» را به آن هم ندارد و هربار به بهانه‌ای فرصتی به آن داده می‌شود تا شاید فرجی شود و ذوب‌آهن مدعی تا دوفصل قبل بتواند خودش را از منجلاب پائین جدول خارج کند و یا علی منصور خودش قصد رفتن کند.

پیش از دیدار با پیکان و در حالی که باشگاه چند‌بار حمایت خود را از منصوریان اعلام کرده بود، برخی از رسانه‌ها خبر از رفتن وی از ذوب‌آهن را به صورت قطعی دادند؛ موضوعی که سبب شد برخی به این فکر بیفتند که شاید این راهی برای ایجاد فشار بر منصوریان است تا خودش استفعا دهد و از خیر قراردادش نیز بگذرد.


بازیکنان بی‌انگیزه و تحت فشار ذوب‌آهن در پی بی‌ثباتی در باشگاه

این بی‌نظمی و هرج و مرج در باشگاه ذوب‌آهن روی بازیکنان نیز اثر منفی گذاشته و فشار زیادی را روی آن‌ها آورده بود که قاسم حدادی‌فر کاپیتان این تیم بعد از بازی با شهر خودرو از گوشه‌ای از این اثر منفی روی بازیکنان پرده برداشت.

نکته جالب این است که این ذوب‌آهن همان تیم فصل گذشته است که اسکلت اصلی خود را حفظ کرده و تنها 3 بازیکن اثرگذار از این تیم جدا شده‌اند؛ البته در عوض چند بازیکن خوب مانند احسان پهلوان، دانیال اسماعیلی‌فر و محمد‌رضا خلعتبری به ترکیب اضافه شده‌اند.

همچنین وقتی بحث قرار‌دادی‌های میلیاردی برخی بازیکنان ذوب‌آهن و مخالفت با این‌گونه قرار‌داد‌ها سبب شده تا این بازیکنان تمرکز کافی را نداشته و شاید از همین الان به فکر مقصد بعدی برای فصل آینده و یا حتی در نیم‌فصل باشند.


بی‌احترامی به اسطوره باشگاه

ماجرای خداحافظی مهدی رجب‌زاده که به عنوان نماد این باشگاه حساب می‌شد و از بازیکنان باتجربه‌ای بود که به لحاظ بدنی امکان ادامه فعالیت داشت هم از جمله ابهاماتی است که نه خود رجب‌زاده و نه هیچ‌کس در مورد آن تاکنون به تفصیل سخن نگفته ولی به گفته نزدیکانش به او گفتند برخلاف میلش از فوتبال خداحافظی کند و در کادر فنی حضور پیدا کند ولی بعد از اندکی حضور به عنوان دستیار، از تیم کاملا جدا و کنار گذاشته شد.

درست است خداحافظی او در زمان مدیریت فعلی نبود، ولی همه هواداران انتظار داشتند رفتار بهتری از سوی مجموعه باشگاه با اسطوره‌ای شود که زحمت فراوانی برای این تیم کشیده بود اما هیأت مدیره غیرفوتبالی و متخصص سرمایه‌سوزی اینجا هم سکوت کرد تا در خواب غفلت یکی از اسطوره‌های بزرگ باشگاه بدون بازی خداحافظی و تکریم مناسب از عرصه حرفه‌ای کنار رفت.


مدیرعامل ممنوع‌المصاحبه و ممنوع‌الاظهار نظر!

در سیستم جدید مدیریتی هم کارها به خوبی تقسیم شده و دسترسی به مدیرعامل باشگاه که کلا ممنوع است و هیأت مدیره اجازه مصاحبه را به او نمی‌دهد حتی اگر یک جمله از دهانش مقابل خبرنگاران بیرون بپرد و همان جمله تبدیل به خبر شود، دست و پا می‌زنند تا خبر از روی خروجی رسانه حذف شود تا خدایی ناکرده مدیرعامل اظهار نظری نکرده باشد و وظیفه اطلاع‌رسانی و اظهارنظر انحصارا برای آقای سخنگو باقی بماند. البته شاید جوان بودن مدیرعامل باشگاه و هراس از گاف‌های منجر به حاشیه ریشه این تصمیم باشد و شاید هم نبود اختیارعمل و تشریفاتی بودن سمت این امکان را از محمدی گرفته است.

این یعنی اگر سؤالی برای خبرنگاران پیش بیایید، تصمیم‌گیرنده نهایی در باشگاه اجازه اظهار نظر در مورد آن را ندارد و سخنگو باید پاسخ‌گو باشد؛ حال مشخص نیست تصمیمات کلان را هم سخنگو می‌گیرد که باید پاسخ‌گوی خبرنگاران باشد یا برای هر مساله و سوالی که پیش می‌آید، باید از مدیرعامل کسب تکلیف کند.


وقتی آقای سخنگوی پای حرف اشتباه خودش نمی‌ایستد

سخنگوی باشگاه هم گاهی آن قدر اشرافیت روی مسائل دارد که نمی‌داند تیمش تا دوهفته آینده بازی دارد و می‌گوید چون مسابقات تعطیل است، بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار می‌دهیم! موضوعی که حتی دستخوش طنازی کانال‌های هواداری و ورزشی اصفهان هم شد و با بازتاب زیاد از این نوشتند که سخنگوی باشگاه از برنامه‌ها بی‌خبر است و تیمش را ۲ هفته زودتر به تعطیلات برد.

بعد از آنکه خبر روی خروجی می‌رود و تعجب همگان را از این بی اطلاعی به دنبال می‌آورد، اعلام می‌کند که خبرگزاری صحبت‌های من را تحریف کرده است اما انگار آقای سخنگو صحبت‌های خودشان را فراموش کرده‌ است؛ جمشیدی به این اصل ساده هم باور ندارد که حداقل اقدام خبرنگارها تهیه فایل صوتی از مصاحبه‌هاست و این دست‌پاچگی و رفتار غیرحرفه‌ای از یک سخنگو در جمع و جور کردن گاف خبری در برابر رسانه‌های حرفه‌ای اشکالات دیگری را به همراه خواهد داشت.



9697