توز: هرگز نتوانستم زودتر از رونالدو ، تمریناتم را شروع کنم

توز: هرگز نتوانستم زودتر از رونالدو ، تمریناتم را شروع کنم

پایگاه خبری فوتبالی- کارلوس توز ستاره آرژانتینی و سابق دنیای فوتبال مدتی در منچستریونایتد در کنار کریس رونالدو بازی می کرد. در طول این مدت، توز چندین بار تلاش کرد تا در رقابت با کریس از او پیشی بگیرد و هربار ناکام مانده بود.

به گزارش فوتبالی، حالا و با گذشت سالها از زمان حضور این دو ستاره درباشگاه منچستریونایتد، توز اعلام کرده که دائما در رقابت با کریس، مغلوب او می شده است. توز در رویدادی در بوئنوس آیرس آرژانتین با یادآوری خاطراتی از آن دوره  گفت:« آنچه درمورد کریس رونالدو همیشه برایم جالب توجه است این است که او هرروز تمرینات بدنسازی انجام می دهد و وسواس عجیبی روی این موضوع دارد.»

درسال 2011 کریس رونالدو، کارلوس توز و وین رونی مثلث ترسناکی را در منچستریونایتد تشکیل می دادند و کریس از همان زمان کابوس مدافعان و دروازه بانان تیمهای حریف بود. حالا کارلوس توز با مروری بر آن روزها اعلام کرده که بارها تلاش کرده تا کریس را فریب دهد و از او پیشی بگیرد و همیشه دراین کار ناکام بوده:« اگر جلسه تمرینی تیم ساعت 9 صبح بود، من ساعت 8 در کمپ تمرینی حاضر می شدم و می دیدم که کریس آنجاست. یک بار ساعت 7.30 صبح رفتم، باز هم کریس آنجا بود. با خودم گفتم که چه زمانی بروم که بتوانم از کریس سبقت بگیرم... یک روز ساعت 7 صبح رفتم تا زودتر از او رسیده باشم ولی باز هم کریس آنجا بود. او نیمه خواب بود ولی در کمپ تمرینی حاضر شده بود و تمرین می کرد.»

6363