وب سایت رسمی فوتبالی- در حالی که هنوز هفته دوم مسابقات لیگ برتر شروع نشده است، به نظر می رسد هیات مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دچار تغییرات گسترده ای شود.
به گزارش فوتبالی، ظاهرا مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان قصد دارد تغییراتی اساسی در هیات مدیره هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ایجاد کند. عملكرد عرب باعث شد اين گمانه زني مطرح شود كه او فقط براي مقطع نقل و انتقالات در نظر گرفته شده و پس از آن تغييرات عظيمی در سطح مديريت پرسپوليس رخ خواهد داد و هيات مديره جديد هم در آن زمان معرفي مي شود. پس از كناره گيری ایرج عرب مديرعامل باشگاه پرسپوليس و روی کار آمدن محمد حسن انصاری فرد به نظر می رسد حداقل 2 عضو ديگر هيات مديره باشگاه هم از سمت خود کنار بروند. از زمان اعلام استعفای ایرج عرب از باشگاه پرسپوليس، خبري از نبی و جعفر کاشانی هم در باشگاه نشده است، موضوعي كه مشخص مي كند ممکن است آنها هم همراه ایرج عرب باشگاه را ترک کنند.
محمد حسن انصاری فرد که دیروز به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شد اعلام کرد هرکدام از اعضای باشگاه دوست دارند می توانند در هیات مدیره بمانند و به پرسپولیس کمک کنند. گفته می شود نبی عضو هیات مدیره پرسپولیس به دلیل اینکه به عنوان مدیرعامل این تیم انتخاب نشده است قصد دارد از سمت خود کناره گیری کند.
از ميان اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس فقط تكليف جعفر كاشاني مشخص نيست كه او هم نقشي در تصميمات حال حاضر باشگاه ندارد. مهرداد هاشمی هم مدت هاست در جلسات هیات مدیره شرکت نمی کند. هاشمی به خاطر اختلافات با ایرج عرب در جلسات شرکت نمی کرد. اما به نظر می رسد با کناره گیری عرب ، مهرداد هاشمی عضو اقتصادی پرسپولیس که در مقطعی به کمک این تیم آمد و در جهت رفع مشکلات مالی پرسپولیس مبلغ 7 میلیارد تومان به پرسپولیس کمک کرد در سمت خود باقی بماند. از روزبه وثوق احمدی که ارتباط نزدیکی با وزیر ورزش و جوانان دارد به عنوان یکی از اعضای جدید هیات مدیره پرسپولیس نام می برند.
تغییرات احتمالی در استقلال
اما یکی از مدیرانی که در روزهای اخیر گمانه زنی ها درباره استعفا یا برکناری او مورد بحث قرار گرفته، امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه استقلال است. این شایعه آنقدر داغ بود که دیروز احمد سعادتمند و میرشاد ماجدی که شایعه مدیرعاملی شان منتشر شد، وادار به واکنش شدند. ماجدی که زیاد نقشی در باشگاه استقلال ندارد و فقط یک عضو بی تاثیر هیات مدیره به نظر می رسد در گفت و گویی مدعی شد که می خواهند با خبر مدیرعامل شدن او، بین او و فتحی اختلاف بیندازند. البته در فضای مجازی هوادارها زیاد خبر مدیرعامل شدن او را جدی نگرفتند و علیه او جهت گیری هم کردند. آنچه مسلم است باشگاه استقلال هم پتانسیل تغییر مدیریت را دارد و احتمال این که طوفان تغییرات مدیریتی به این باشگاه هم برسد زیاد است.
بعد از پذیرفتن استعفای سعادتمند از سوی وزیر ورزش و جوانان به نظر می رسد در صورت استعفای فتحی، کامران منزوی و میرشاد ماجدی هم رفتنی خواهند بود. منزوی در چند وقت گذشته که ایران نبوده و ظاهرا خارج از کشور بود و البته در ماجرای مذاکره با بازیکنان ستاره استقلال و حفظ آنها و همچنین جدایی چند بازیکن، هم مورد انتقاد قرار گرفت. اما ماجرای خلیل زاده عضو اقتصادی باشگاه استقلال کاملا متفاوت است با توجه به اینکه سیاست وزارت ورزش این است که به دنبال افرادی برای هیات مدیره دو تیم است که بتوانند با خود پول به این دو باشگاه پرطرفدار تزریق کنند در هیات مدیره ماندنی خواهد بود.
دیروز در گزارشی نوشتیم که وزارت ورزش و جوانان به دنبال مدیران هزینه نیست و انتخاب انصاری فرد هم به دلیل سبقه او در درآمدزایی به همین دلیل بوده است.
به هر حال باید دید با شروع هفته دوم لیگ نوزدهم تکلیف هیات مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال چه زمانی مشخص می شود. وزارت ورزش به عنوان متولی دو باشگاه بزرگ پایتخت باید هر چه سریعتر تصمیمات خود را اعلام کند تا نماینده های ایران در لیگ قهرمانان آسیا با ثبات وارد فصل فشرده و سخت فوتبالی شود.
7655