سایت رسمی فوتبالی - زین الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید، تاکید دارد که 100% روی گرت بیل و خامس رودریگز حساب می کند اما احتمال فروش این دو بازیکن را نیز رد نکرد.
به گزارش فوتبالی، بیل و خامس در هفته های اخیر در آستانه جدایی از رئال مادرید قرار گرفته اند اما هنوز این باشگاه با تیم دیگری برای انتقال این بازیکنان به توافق نرسیده است. ناپولی و اتلتیکو مادرید خواهان جذب خامس هستند و گفته می شود که بیل نیز مورد توجه باشگاه بایرن مونیخ قرار گرفته است. خامس حتی در یک دیدار پیش فصل نیز با پیراهن رئال مادرید به میدان نرفت و این در خالی است که بیل در چند دیدار غایب بود اما در بازی شب گذشته برابر رم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد. زیدان پس از بازی به خبرنگاران گفت: " خامس و بیل بازیکنان این تیم هستند. آنها هر دو در تمرینات حضور دارند اما هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و من به عنوان سرمربی رئال مادرید باید روی آنها حساب کنم. 100% روی آنها حساب می کنم. خامس اخیرا در تیم نبوده است اما این اتفاق می تواند تغییر کند. حتی پیش از پایان پنجره نقل و انتقالاتی احتمال رخ دادن همه چیز هست. "
زیدان همچنین در پاسخ به سوالاتی درباره نیمار و پل پوگبا گفت: " ما روی آنچه در اختیار داریم تمرکز می کنیم و تنها در همین باره فکر می کنیم. ذهن ما تنها به بازی بعدی که روز شنبه برگزار خواهد شد، متمرکز است. "
1070

رئال مادرید 











