گل مسی به لیورپول، زیباترین گل فصل اروپا از دید یوفا

گل مسی به لیورپول، زیباترین گل فصل اروپا از دید یوفا

سایت رسمی فوتبالی – با آرای کاربران، گل لیونل مسی به لیورپول به عنوان بهترین گل فصل 19-2018 یوفا انتخاب شد.

مسی در بازی رفت بارسلونا با لیورپول این گل تماشایی را از روی یک ضربه ایستگاهی به ثمر رساند. آن دومین گل مسی در آن شب، و ششصدمین گل او برای باشگاهش بود. مسی توانست با این گل بر کریستیانو رونالدو غلبه کند و عنوان بهترین گل فصل را از آن خود کند. این سومین باری است که مسی این جایزه را می‌گیرد. او در دو فصل اولی که این جایزه داده شد، یعنی فصل‌های 15-2014 و 16-2015 هم به این عنوان رسید.

گل کریستیانو رونالدو در جریان شکست دو بر یک یوونتوس در خانه مقابل منچستر یونایتد هم به عنوان گل دوم انتخاب شد. گل سوم هم گل دانیلو در تساوی یک بر یک پرتغال با صربستان در مقدماتی جام ملت‌های اروپا شد.

در این رای‌گیری، تنها گل‌های زده‌شده در مسابقات باشگاهی و دیدارهای ملی در سطح اروپا در نظر گرفته شدند. کارشناسان یوفا که شامل مربیان و بازیکنان سابق می‌شوند، ده گل را به عنوان نامزد نهایی به رای عموم گذاشتند.

در سال‌های پیش هم کریستیانو رونالدو (با گل به یوونتوس)، ماریو مانژوکیچ (با گل به رئال مادرید)، لیونل مسی (با گل به رم)، و لیونل مسی (با گل به بایرن) این عنوان را کسب کرده بودند.

8444