مودریچ بازی بعدی رئال مادرید را از دست داد

مودریچ بازی بعدی رئال مادرید را از دست داد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون فوتبال کرواسی با مصدومیت لوکا مودریچ در بازی اخیر تیم ملی این کشور برابر بلغارستان را تأیید کرد.

مصدومیت عضلانی مودریچ از ناحیه کشاله ران پای راست که او را بین دو نیمه بازی مجبور به ترک میدان کرد، در شرایطی او را خانه‌نشین می‌کند که رئال‌مادرید پیش از این هم چند مهره کلیدی خود از جمله خامس رودریگس و کریم بنزما را به دلیل مصدومیت از دست داده بود.

مودریچ نه تنها آخرین بازی کروات‌ها در مرحله مقدماتی یورو 2016 که برابر مالت است را از دست می‌دهد بلکه بازی در بازی شنبه هفته آینده رئال‌مادرید در لالیگا برابر لوانته نیز غایب خواهد بود. حتی این احتمال وجود دارد که او به بازی حساس کهکشانی‌ها برابر پاری‌سن‌ژرمن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا نیز نرسد.

تیم ملی کرواسی که شنبه شب در خانه‌اش بلغارستان را 3 بر صفر شکست داد، فردا شب (سه‌شنبه) در حالی بدون هافبک رئال‌مادرید به مالت سفر می‌کند که به سه امتیاز این بازی برای صعود به مرحله نهایی یورو 2016 نیاز دارد، البته این اتفاق به شرطی رخ می‌دهد که نروژ، تیم دوم جدول گروه H در خانه برابر ایتالیای صدرنشین که صعودش از پیش مسجل شده است، متوقف شود.

انتهای پیام/