مشخص شدن قهرمان لیگ سپک تاکرا و برگزاری مسابقات دارگون بوت بانوان

مشخص شدن قهرمان لیگ سپک تاکرا و برگزاری مسابقات دارگون بوت بانوان

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون انجمن‌های ورزشی، دور برگشت لیگ برتر سپک تاکرای مردان در 2 گروه «الف» و «ب» در محل آکادمی اختصاصی سپک تاکرای شهر گنبد (ورزشگاه شهدای سید آباد) برگزار شد.

این رقابت‌ها در گروه الف با حضور فراوری زنجان، ثامن الحجج کرمانشاه، تعاون گنبد «ب»، شهرداری اراک «ب»، قزوین و اداره کل سیستان و بوچستان حضور دارند و گروه «ب» با حضور شهرداری اراک «الف»، تعاون گلستان «الف» ، آکادمی سپک تاکرا زنجان، کرمان و هیئت انجمن‌های ورزشی سیستان و بلوچستان انجام شد.

دور رفت این رقابت‌ها در تهران برگزار و دور برگشت در گنبد کاووس برپا شد که در نهایت تیم فراوری زنجان مقام اول، شهرداری اراک «الف» دوم و تیم تعاون گنبد «الف» و «ب» مشترکاً به مقام سوم رسیدند.

خبر دیگر اینکه هشتمین دوره مسابقات دارگون بوت قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور 12 تیم در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی تهران و دربخش‌های بالای 40 سال، زیر 23 سال و آزاد دنبال شد. 

در رقابت‌های رده سنی بالای 40 سال تیم‌های هرمزگان، بوشهر و البرز رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند. همچنین در رده سنی زیر 23 سال تیم‌های تهران، هرمزگان و مرکزی به ترتیب اول تا سوم شدند و بالاخره در بخش آزاد نیز تیم‌های گیلان، تهران و بوشهر مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

مسابقات قهرمانی کشور در بخش مردان نیز 24 مهر ماه در دریاچه آزادی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/