حمله تند روی کین به بازیکنان منچستریونایتد: شما مورینیو را زیر اتوبوس انداختید، شرم بر شما!

حمله تند روی کین به بازیکنان منچستریونایتد: شما مورینیو را زیر اتوبوس انداختید، شرم بر شما!

سایت رسمی فوتبالی – روی کین، بازیکن سابق منچستریونایتد به بازیکنان فعلی این تیم حمله تندی کرده و گفته آنها در اخراج ژوزه مورینیو نقش داشتند.

مورینیو به‌صورت ویژه با پل پوگبا مشکل داشت و او را در آخرین بازی‌اش به عنوان مربی یونایتد، که برابر لیورپول بود، به زمین نفرستاد.

کین می‌گوید: «بازیکنان قتل انجام دادند و از مجازات فرار کردند. آنها پشت مربی قایم شدند. آنها مربی را زیر اتوبوس انداختند.

هر کسی که بود با این بازیکنان به مشکل برمی‌خورد. بازیکنانی که یک‌شبه اضافه‌وزن می‌آورند، درست تمرین نمی‌کنند و خوب بازی نمی‌کنند. برخی از بازیکنان دست از تلاش کشیدند. شرم بر این بازیکنان.

من خیلی طرفدار ژوزه نیستم، اما نمی‌توانم بازیکنانی را تحمل کنم که پشت ایجنت‌هایشان و دوستانشان در رسانه‌ها مخفی می‌شوند. آنها مسخره هستند.»

8444