تمرین نکردن به دلیل مشکل مالی کار درستی نیست
جهانداری: ملکی قول داده چکهای فولاد نوین را پاس کند
مالک و مدیرعامل سابق باشگاه استقلال اهواز گفت: محمد ملکی قول داده هر چه زودتر پول لازم را تامین و چکهای فولاد نوین را پاس کند.
ارسطو جهانداری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه آیا چکهای خرید امتیاز فولاد نوین از سوی استقلال اهواز پاس شده است عنوان کرد: متاسفانه این چکها هنوز پاس نشده و یکی از این چکها برای محمد ملکی و مابقی آنها برای من است.
وی افزود: در کل مبلغ خرید امتیاز فولاد نوین 6 میلیارد بوده که برای 4.5 میلیارد آن بنده و برای 1.5 میلیارد دیگر ملکی چک داده است. زمانی که من این امتیاز را گرفتم به ملکی واگذار کردم و قرار شد او چکها را پر کند که امیدوارم این اتفاق بیفتد. متاسفانه ملکی هنوز موفق به انجام این کار نشده است.
جهانداری در ارتباط با اینکه اگر این چکها پاس نشود امتیاز باشگاه به او باز میگردد تصریح کرد: امیدوارم ملکی چکها را پاس کند او قول داده این کار را انجام دهد و در حال تلاش برای تامین منابع مالی است.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال اهواز در مورد اینکه آیا ممکن است او به این باشگاه بار دیگر کمک کند اظهار داشت: هر کاری از دستم بر بیاید انجام خواهم داد. بنده نه برای استقلال اهواز بلکه برای سایر تیمها هم اگر بتوانم کمکی کنم دریغ نخواهم کرد. من سالها در فوتبال بودم و با این رشته مانوس هستم.
جهانداری در پایان در مورد اینکه آیا استقلال اهواز میتواند در لیگ برتر بماند اظهار داشت: اگر مشکلات مالی این تیم حل شود آنها در لیگ برتر ماندگار خواهند شد. شما دیدید استقلال در شرایطی که دیروز 8 بازیکن خود را در اختیار نداشت و اغلب نفرات را بازیکنان زیر 20سال و رده سنی جوانان تشکیل میدادند توانست بازی خوبی به نمایش بگذارد. امیدوارم مشکلات این باشگاه حل شود و اینکه بازیکنان به خاطر مشکلات مالی به تمرین نیایند روش خوبی نیست.



