زنگ خطر برای صنعت نفت/ بی‌سروسامانی در آبادان

زنگ خطر برای صنعت نفت/ بی‌سروسامانی در آبادان

وب سایت رسمی فوتبالی- بلاتکلیفی مدیریتی به همه بخش‌های باشگاه تعمیم پیدا کرده و کادرفنی و تیم را هم درگیر خود کرده است. علاوه بر این هیچ انگیزه و تلاشی برای پیدا کردن منابع مالی وجود ندارد.

به گزارش وب سایت فوتبالی، بی‌سروسامانی‌ها در آبادان به بیشترین حد خود رسیده است. نه تکلیف مدیرعامل باشگاه مشخص است و نه شرایط کادرفنی تعریفی دارد. مدیرعامل در آستانه جدایی از باشگاه است و دیگر انگیزه‌ای برای رسیدگی به مسائل مالی باشگاه و اختلاف‌های کادرفنی ندارد. نتیجه‌‌اش هم این شده که دستیار سرجیو از کادرفنی جدا شده، تیم سرپرست ندارد و هیچ برنامه‌ای برای نقل و انتقالات زمستانی مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است. معلوم نیست در این شرایط مسوولان چه تصمیمی برای این باشگاه می‌گیرند؟ آیا صنعت نفت به حال خود رها شده و هواداران یکبار دیگر باید شاهد سقوط تیم محبوب خود باشند؟

صنعت نفت آبادان این فصل حتی با مربی پرتغالی هم نتوانست به محبوبیت فصل قبل برسد. نه صحبتی از اهداف بزرگ این تیم در میان است و نه خبری از پیروزی‌هایی است که هواداران آبادانی را سرخوش کند و هیجان‌زده از این هواداری. اوضاع برای صنعت نفت اما نه در کادرفنی و نه در کادر مدیریتی، وضعیتی نیست که نویدبخش اتفاقات خوبی در این تیم باشد.

اختلاف‌ها بین اعضای کادرفنی به اوج خود رسیده و به جز سرجیو و کاظم فرحانی کسی در کادرفنی نمانده است. با اینکه انتظار می‌رفت با اضافه شدن رضا پرکاس به کادرفنی صنعت نفت، تا حدودی اوضاع صنعت نفت بهبود پیدا کند اما این‌طور نشد. به محض اینکه پرکاس به کادرفنی اضافه شد، این تصور برای سرجیو به وجود آمد که پرکاس می‌تواند گزینه جایگزینی برای او باشد و به همین خاطر با او سر ناسازگاری گذاشت.

این اختلاف‌ها در نهایت به جدایی پرکاس انجامید تا کادرفنی صنعت نفت امروز به جز سرجیو و کاظم فرحانی، عضو دیگری نداشته باشد. جای خالی سرپرست و دستیار اول سرمربی، مدت‌هاست که در کادرفنی صنعت نفت حس می‌شود اما بی‌سروسامانی‌های این تیم آبادانی به اندازه‌ای است که نه پولی برای جذب عضو جدید در کادرفنی وجود دارد و نه تدبیر و برنامه‌ای برای حل این مشکل وجود دارد.

صنعت نفت آبادان مدت‌هاست که از نظر مدیریتی شرایط خوبی ندارد. علی عیسی‌زاده، مدیرعامل باشگاه که مدت‌هاست با همه انتقادهایی که به او می‌شود همچنان صندلی خود را حفظ کرده، دیگر حامیان قبل را ندارد که استعفایش را نپذیرند و او علی‌رغم همه انتقادها در جایگاه خود بماند و حالا زمزمه‌های رفتن او بیش از پیش به گوش می‌رسد.

همین بلاتکلیفی مدیریتی به همه بخش‌های باشگاه تعمیم پیدا کرده و کادرفنی و تیم را هم درگیر خود کرده است. علاوه بر این هیچ انگیزه و تلاشی برای پیدا کردن منابع مالی وجود ندارد. حالا تصور کنید این شرایط در بخش‌های مختلف باشگاه چطور تأثیر می‌گذارد.

در حال حاضر باشگاه صنعت نفت آبادان با مشکلات متعددی مواجه است که برای برطرف کردن این مشکلات و بهبود عملکرد خود در نیم فصل دوم، چاره‌ای ندارد جز اینکه در نقل و انتقالات یارگیری مطلوبی داشته باشد. بدون پول اما هیچ لیستی از سوی کادرفنی، نمی تواند گرهی از مشکلات صنعت نفت آبادان باز کند.

تیم صنعت نفت آبادان در 12 هفته ابتدایی لیگ، تنها یک برد داشته و با 9 تساوی و دو باخت در جایگاه دهم جدول قرار گرفته است. شاید جایگاه دهمی برای صنعت نفت چندان هم جایگاه بدی نباشد اما تجربه نشان داده که تقویت نشدن این تیم می‌تواند در نیم فصل دوم، صنعت نفت را حتی چند پله سقوط دهد و ادامه این بی‌سروسامانی در بدترین حالت ممکن، این تیم را تا مرز سقوط هم بکشاند.

به خاطر همین است که کمیته فنی و بسیاری از پیشکسوتان از همین حالا به دنبال این هستند که پیش از آنکه وضعیت برای این تیم بحرانی شود، فکری برای مشکلاتش کنند اما واضح است تا بلاتکلیفی‌های مدیریتی حل نشود، نمی‌توان راه‌حل مشکلات را عملی کرد.

آنچه مسوولان استانی باید بدانند این است که باشگاه صنعت نفت به حال خود رها شده است. نه نظارتی جدی بر عملکرد مدیریت باشگاه است و نه تدبیری برای حل بی‌سروسامانی‌های باشگاه و مشکلات آن. این هشدار را از حالا باید به مسوولان داد که اگر می‌خواهند از سقوط در امان بمانند، از حالا به صنعت نفت توجه کنند.

7655