پریه را: ویدیوی اینستاگرامی پوگبا باعث سوءتفاهم میان او ومورینیو شد

پریه را: ویدیوی اینستاگرامی پوگبا باعث سوءتفاهم میان او ومورینیو شد

سایت رسمی فوتبالی- آندره آس پریه را، بازیکن خط میانی منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که قهر و دلخوری پل پوگبا و ژوزه مورینیو  نتیجه سوءتفاهمی است که برسر ویدیوی اینستاگرامی پوگبا پیش آمده.

در ماه گذشته میلادی پل پوگبا و مورینیو پرتغالی معمولا جزو تیترهای جنجالی روزنامه های بریتانیایی بودند و دوربین اسکای سپورتس تصویری از جروبحث این دو نفر را در یکی از جلسات تمرینی یونایتدبه تصویر کشید.

گزارشها حکایت از آن دارد که دلخوری میان این دو از زمانی آغاز شده که مورینیو فکر می کرده پست پوگبا در اینستاگرام مربوط به بعد از باخت یونایتد مقابل دربی کانتی در ضربات پنالتی بوده است. این اتفاق یک روز بعد از آن رخ داد که ژوزه مورینیو اعلام کردکه پل پوگبا دیگر کاپیتان تیمش نیست.

حالا پریه را بازیکن یونایتد به شفاف سازی دراین زمینه پرداخته و در گفتگو با یو.او.ال اسپورت گفته:« وقتی که پوگبا آن ویدیو را منتشر کرد، تیم ما 0-1 از حریف پیش بود.بعد درنهایت ما آن بازی را باختیم و مردم گفتند که پوگبا این ویدیو را بعد از باخت منتشر کرده درصورتی که این ویدیو مربوط به زمانی بود که از حریف پیش بودیم. سرمربی تیم هم فکر کرده بود که پوگبا ویدیو را بعدا منتشر کرده. او حتی پرسید که چرا این اتفاق رخ داده. بقیه داستانها توسط رسانه ها ساخته شدند ولی من کاری نمی توانستم بکنم.»

تصویر خبر

ژوزه مورینیو معمولا ارتباط پرفراز ونشیبی با شاگردانش دارد و درطول فصل اخیر بارها شاهد این اتفاق در باشگاه یونایتد نیز بوده ایم ولی پریه را که در تمامی تورنمنتهای این فصل تنها در 4بازی برای شیاطین سرخ به میدان رفته در ادامه گفت که مشکلی با سرمربی پرتغالی ندارد:« ارتباط من با مورینیو خوب وجذاب است. من ارتباط خیلی خوبی با او وسایر بازیکنان تیم دارم و مورینیو هم ارتباط خوبی با همه بازیکنان تیم دارد. من اصلا حس نمی کنم که از بیرون آمده ام. همه می گویند که مورینیو به زودی اخراج می شود ولی ما چنین حسی نداریم. من معمولا روزنامه های انگلیسی را نمی خوانم و آلوده این شایعات نمی شوم.او سرمربی ماست و ما زندگیمان را در زمین چمن برای او و برای خودمان و تیممان می دهیم. اینجا همه آرام هستند و درکمال شادی برروی هدفمان تمرکز دارند.»

6363