شباهت استقلال و شهرداری سمنان/ روی پیراهن هیچ کدامشان تبلیغ نیست!

شباهت استقلال و شهرداری سمنان/ روی پیراهن هیچ کدامشان تبلیغ نیست!

ورزش > لیگ برتر - استقلال تهران جام حذفی را در شرایطی آغاز کرد که پیراهن این تیم با وجود پخش تلویزیونی مسابقه، هیچ تبلیغی ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ استقلالی‌ها امسال از نظر تبلیغات و اسپانسر نسبت به پرسپولیس وضعیت بهتری داشتند اما در مسابقه استقلال - شهرداری سمنان، سرانجام آبی پوشان هم به درد پرسپولیسی‌ها دچار شدند و با پیراهنی پا به میدان گذاشتند كه روی آهن هیچ تبلیغی نیست. از این نظر استقلالی‌ها و شهرداری سمنان، حریف گمنام این تیم تفاوتی با هم ندارند چراكه تیم سمنانی هم روی پیراهنش تبلیغ ندارد.
در فوتبال ایران كه همه می‌گویند استقلال و پرسپولیس هر كدام 20 میلیون نفر هوادار دارند، واقعا جای تاسف است هیچ كدام از این دو تیم بزرگ نتوانسته اند برای پیراهن خود اسپانسر پیدا كنند. آن هم در شرایطی كه مسابقات آن‌ها همیشه پخش مستقیم می شود و بنگاه‌های تجاری اصولا راحت تر به چنین تیم‌هایی پول می‌دهند.
43 43