به گزارش "ورزش سه"، اگرچه هند جایی در بین تیم های مدعی بازی های آسیایی جاکارتا ندارد، اما ورزشکاران این کشور در رده ها و رشته های مختلف با سرگذشت هایی خواندنی موفق به کسب مدال هایی رنگارنگ شده اند که در ادامه نام برخی از آنها را مرور خواهیم کرد؛
تاجین سینگ توره
سن: 23 سال
ورزش: پرتاب وزنه
مدال: طلا
سینگ توره که موفق به کسب مدال طلای پرتاب وزنه شد، دارای رکورد 20.75 متر است و بعد از کسب مدال طلای بازیای آسیایی عنوان کرد پدر وی طی 2 سال گذشته درگیر سرطان بوده اما خانواده اش اصرار مکرر داشتند وی در بازی های شرکت کند و حالا سینگ توره از آنها تشکر کرده است.
سعراق چودری
سن: 16 سال
ورزش: 10 متر تیراندازی
مدال: طلا
پدر چودری مزرعه نیشکر دارد و وی برای موفقیت در رشته خود در مزرعه پدری تمرینات زیادی داشت و تمرینات او همچنین شامل تعداد دیگری ایتکاربومی مانند تمرکز بر حرکت بدن در یک اتاق تاریک بود.
سودا سینگ
سن: 32 سال
ورزش: اسب دوانی با پرش از مانع
مدال: نقره
سودا سینگ در شرایطی مدال نقره بازی های آسیایی را کسب کرد از نظر خانوادگی در طبقه متوسط بزرگ شده و بی پولی یکی از ویژگی های مهم زندگی سودا سینگ بود اما این موضوع هرگز مانع شوق و اشتیاق او برای ورزش و رسیدن به این مرحله نشد.
شادول ویهان
سن: 15 سال
ورزش: تیراندازی
مدال: نقره
مدال نقره ویهان 15 ساله همه را شوکه کرد. او هر روز ساعت 4 صبح بیدار می شد تا بتواند به مسابقات تیراندازی در دهلی که بیش از 100 کیلومتر با محل اقامت او فاصله داشت برسد. ویهان در 9 سالگی تیراندازی را آغاز کرد اما 3 سال بعد برای اولین با اسلحه های واقعی موفق به انجام این کار شد.
هما داس
سن: 18 سال
ورزش: دو 400 متر
مدال: نقره
هما داس نهمین بانوی هندی است که موفق به کسب طلای این رشته در بازی های آسیایی شده است. با توجه به عدم امکانات، هما داس برای تمرین کردن در زمین های فوتبال گل آلود حضور پیدا می کرد و همچنین در مزرعه شالیکاری پدرش به وی کمک می کرد.
دوتی چاند
سن: 22 سال
ورزش: دو 100 متر
مدال: نقره
در جریان مسابقات کشورهای مشترک المنافع در سال 2014، دوتی چاند به دلیل مشکلات ژنتیکی غایب بود اما وی تلاش خود را چند برابر کرد تا در نهایت در بازی های جاکارتا با اختلاف کم و در حالیکه کمتر کسی تصور داشت، به مدال نقره این مسابقات برسد.
دورون آیاسمی
سن: 21 ساله
ورزش: دو با مانع 400 متر
مدال: نقره
تمام انگیزه آیاسمی، کسب جایزه مدال در بازی های اسیایی برای کمک کردن به مادرش بود که بعد از فوت پدر در 8 سالگی اش، خرج فرزند خود را می داد و حالا آیاسمی با تقدیم جایزه این مدال به مادر معلم خود، می تواند مشکلات بسیاری را حل کند.