رکورد گلزنی راموس همچنان ادامه دارد

رکورد گلزنی راموس همچنان ادامه دارد

به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان رئال مادرید در سال 04-2003، اولین بازی رسمی اش را در لالیگا انجام داد و 7 بار برای سویا به میدان رفت ولی موفق به گلزنی نشد. ولی از فصل بعدش، در سال 2004 و در ماه سپتامبر، در دیدار مقابل سوسیداد موفق شد گلزنی کند و از آن موقع تا به حال، با وجود اینکه همواره در پست های دفاعی بازی کرده، در تمامی فصول موفق به گلزنی شده است.

تصویر خبر

او در 432 بازی برای رئال در لالیگا ، 56 گل به ثمر رسانده و سیزدهمین گلزن برتر فعال در لالیگا به حساب می‌آید. حالا 15 فصل است که او گلزنی کرده و تنها 4 فصل دیگر با رکورد دار یعنی گاینزا که 19 فصل پیاپی گلزنی کرده فاصله دارد. سانتیانا با 17 گل بالاتر از راموس قرار گرفته و اگر راموس فصل آینده هم گلزنی کند، با اساطیری مثل آنسولا، آرزا، مارسیال، پیری، کینی، رائول و خنتو برابری خواهد کرد.

فصل 17-16 که رئال موفق به کسب قهرمانی لالیگا نیز شد، بهترین فصل راموس از لحاظ گلزنی بود که او توانست 7 گل به ثمر برساند.

تصویر خبر