به گزارش "ورزش سه"، یونایتد در این فصل روند پرفراز و نشیبی سپری کرده است. آنها در لیگ برتر در رده دوم قرار دارند و در جام حذفی به فینال رسیده اند. با این حال در چمپیونزلیگ با شکست مقابل سویا از رقابت ها کنار رفتند. پس از پیروزی شب گذشته مقابل تاتنهام که با درخشش الکسیس سانچس همراه بود، ستاره شیلیایی مدعی شد که فصل آینده آنها برای قهرمانی در تمام جامها خواهند جنگید.
او گفت:" راستش را بخواهید، آمدن به این باشگاه برایم خیلی سخت بود. همه چیز عوض شد ولی الان خیلی خوشحالم، زیرا هم تیم اوضاع خوبی دارد، هم گلزنی کرده ام و هم نمایش خوبی داشته ام."
سانچس درباره مورینیو گفت:" او واقعا مربی خوبی است و وقتی شکست میخورد، خیلی عصبانی میشود. به چنین رویکردی نیاز هست. او از من میخواهد آزادانه بازی کنم و از خودم، حمله کردن و دفاع کردن لذت ببرم. فصل سختی بوده و فکر میکنم سال بعد باید برای تمام جام ها پیش برویم."