روز پرماجرای تبریزی بادهان خون آلود(عکس)

روز پرماجرای تبریزی بادهان خون آلود(عکس)

به گزارش "ورزش سه" مرتضی تبریزی کاپیتان و مهاجم ذوب آهن در اولین دیدار تیمش در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا برابر آیزاول هند دبل کرد. تبریزی که امسال وظیفه دارد از میانه های زمین توپ گیری کرده و به هجده قدم برسد و به نوعی مهاجم دوم در کنار کی روش استنلی است، توانسته گل های موثری برای تیمش به ثمر برساند. 


تبریزی در حالی دو گل برای ذوب آهن به ثمر رساند که بازی این تیم مقابل حریف هندی گره خورده بود و او با گلش گره بازی را باز کرد. او هر دو گلش را با ضربه سر به ثمر رساند. تبریزی قبل از یکی از همین گل ها به خاطر خطایی که روی او انجام شد، دهانش خون آلود شد و با صورت خونی، گلزنی کرد.


تبریزی روز گذشته دونده و پرتلاش بود و دو گل با ارزش برای تیمش به ثمر رساند؛ هرچند هنوز کسی رمز شادی عجیب او که به نقطه ای در ورزشگاه علامت هیس را نشان داد، کشف نکرده است.

تصویر خبر

تصویر خبر

تصویر خبر


عکس: عباس پوستین دوز، مهر