وب سایت رسمی برنامه نود- همانطور که دیروز در سایت نود و در گزارشی خواندید، فیفا روی تبلیغ دو دارو در کانال تلگرامی ایفمارک حساس شده بود در نامه ای به فدراسیون فوتبال و مرکز پزشکی ایفمارک از زهره هراتیان مدیر این مرکز توضیح خواسته بود.
به گزارش سایت نود، نامه های فیفا در این باره توسط یک گروه هکر روسی که ایمیلهای اعضای وادا را هک می کنند منتشر شده است. دیروز هم نوشتیم که این گروه روسی در حال انتقام گیری از وادا و فیفا به خاطر رو شدن دوپینگ های ورزشکاران روسی هستند. آنها عقیده دارند که وادا و فیفا نهادهای فاسدی هستند که در برخی مواقع چشمشان را بر روی بسیاری از پرونده های مثبت شدن دوپینگ بازیکنان بزرگ جهان، می بندند. در این باره هم دیروز گزارشی منتشر کردیم که در این لینک می توانید آن را بخوانید.
اما در میان ایمیلهای هک شده، ایمیل جالبی از ایران دیده شد. ایمیلی که در آن از تخلفات یک افسر مبارزه دوپینگ ایرانی پرده برداری شده بود.
در ایمیل آمده است این افسر مبارزه با دوپینگ زمانی پزشک تیم ملی امید بوده و در یکی از کمپ های آماده سازی تیم ملی امید به بازیکنان کمک می کرده تا بتوانند با خیال راحت قلیان بکشند! حتی در این ایمیل نوشته شده بود که پرونده او در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ایران، به اتهام سوء استفاده از اطلاعات پزشکی فوتبالیست های تهرانی باز شده است!
در این باره فرد نوشته شده که با برخی از افراد مهم دولتی در ارتباط است اما از سازمان های بین المللی و ملی استفاده می کند و اطلاعات را به کشورهای رقیب مثل عربستان و دیگر کشورها می دهد و می خواهد با این کارها از کسانی که دست او را در ماجرای قلیان کشی تیم ملی امید رو کرده اند، انتقام بگیرد. نکته جالب اینجاست که نوشته شده این فرد به همراه چند نفر دیگر اطلاعات فدراسیون فوتبال ایران را به کشورهای رقیب و حتی خود فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا می دهند و با اطلاعات غلط، می خواهند فدراسیون فوتبال ایران را وارد دردسر کنند و در نهایت به منافع ملی فوتبال ضربه بزنند.
بخشی از ایمیل ارسالی را می بینید:
عوامل خروج اطلاعات شناسایی شدند؟
دیروز زهره هراتیان مدیر مرکز پزشکی فوتبال در گفت و گو با سایت نود اعلام کرده بود که این فرد را می شناسد اما نامی از او نمی برد. حرفهای او را دوباره مرور می کنیم:« مسایلی هم که بوده از طریق فیفا به ما ارسال شده، شخصی خاصی که شیطنت کرده، ایمیل دیگری به فیفا زده است. اگر لازم بدانیم و فدراسیون اجازه بدهد، آن ایمیل را در اختیار رسانه ها قرار خواهم داد. آن شخص خاص، با این که خودش هم ایرانی است، که از وجود مجوز فیفا در ایران ناراحت است، باید بداند که با این کارها آب به آسیاب کشورهایی می ریزد که مجوز ایفمارک را ندارد و در صف اول این کشورها عربستان قرار دارد و متاسفم که بگویم این شخص که ایرانی است در حال حاضر به نفع عربستانی ها فعالیت می کند. این موضوع هیچ اهمیتی ندارد چرا که همه اسناد و مدارک موجود است و از این شیطنت هایی که برخی مستقیم به فیفا ایمیل می زنند، کم نیست و چه خوب است که مردم با چهره این افراد آشنا شوند. ما می دانیم که چه شخصی این کار را کرده چون یک ماه پیش هم این کار را انجام داده بود. زمانی که فهمیده از وادا به نتیجه نمی رسد، به فیفا نامه زده است. متاسفانه آدم هایی که وارد سیستم فوتبال می شوند، گزینشی در موردشان انجام نمی شود و آنها بدون ارزیابی و عدم صلاحیت در کنار تیمهای ملی قرار می گیرند و به آنها فرصت می دهیم و این آدم ها در سیستم اشتباهاتی مرتکب می شوند که برخی از آنها سنگین است. برخی از این افراد اشتباهات سنگینی انجام می دهند که باید حذف شوند اما به دلایل باورنکردنی در سیستم می مانند. این اتفاق ها تاوان حفظ آدم هایی است که نباید در سیستم فوتبال کشور بمانند.»
ظاهرا مهدی تاج در حوزه های دیگر هم متوجه شده که اطلاعات محرمانه فدراسیون فوتبال در امور بین المللی از راههای مختلف لو می رود و جالب اینجاست که در چند مورد این اتفاق ها دردسرهای عجیبی برای مدیریت فوتبال ایران درست کرده است.
سابق بر این در دوران علی کفاشیان هم این موارد مشاهده شد. مواردی که به خاطر آن فیفا، علی کفاشیان را بازخواست هم کرده بود.
در اواسط سال 90 فیفا به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده بود که با خبر شده فدراسیون فوتبال به دستور دولت در حال تغییر اساسنامه فدراسیون فوتبال به نفع مقامات دولتی وقت است. در آن روزها علی کفاشیان به مقر فیفا رفت و توضیح داد که اساسنامه به دستور مقامات دولتی تغییر نکرده است و چندین جلسه داشت تا آنها را مجاب کند. حتی در سال 93 هم فیفا دوباره با خبر شد که وزارت ورزش وقت دستور داده تا تعداد نمایندگانش در مجمع فدراسیون فوتبال افزایش پیدا کند و به همین دلیل دوباره علی کفاشیان به مقر فیفا در زوریخ رفت و توضیح داد که این اتفاق نیفتاده است. پس از بازگشت کفاشیان اتفاق جالب تری افتاد. وزارت ورزش وقت علی کفاشیان را احضار کرد چون شنیده بود که فدراسیون فوتبال می خواهد وزیر ورزش و جوانان را از مجمع فدراسیون فوتبال حذف کند و باز کفاشیان مجبور شد توضیح دهد که مساله کلا چیز دیگری بوده است!
پیش از این هم نامه هایی به فیفا ارسال شده بود که فدراسیون فوتبال ایران مخالف فوتبال بانوان است و نمی خواهد این رشته توسعه پیدا کند اما در نهایت فوتبال و فوتسال بانوان رشد خوبی داشتند و در نهایت این تیم ملی فوتسال بانوان ایران بود که در مالزی و با حجاب اسلامی، قهرمان آسیا شد.
در رده باشگاهی هم باز هم ردپای خروج اطلاعات از فوتبال ایران دیده می شود. در همین پرونده اخیر تیمهای بدهکار هم ناظران خارجی که به ایران آمده بودند به فدراسیونی ها اعلام کردند حجم نامه هایی که علیه فوتبال ایران به فیفا و ای اف سی ارسال می شود زیاد است و علاوه بر نامه هایی که هدفشان تخریب فوتبال ایران است، اطلاعات زیادی به این نهادها ارسال می شود که برخی از آنها شبهه برانگیز است.
به همین دلیل مهدی تاج دستور داده تا در این باره کمیته اخلاق وارد شوند و شبکه افرادی که در انتقال اطلاعات محرمانه فوتبال ایران به کشورهای رقیب فعال هستند، شناسایی شود. البته فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا ایمیلهایی که در تخریب مدیران فدراسیون فوتبال و یا باشگاهها و خود فدراسیون و سازمان لیگ از داخل کشور ارسال شده است را هم بررسی می کند و جالب اینجاست که مثل پرونده ایفمارک اجازه پیگیری ماجرا را از طرف فدراسیون فوتبال ایران می دهد. در پرونده اخیری هم که برای ایفمارک پیش آمده بود، رکن قضایی فدراسیون فوتبال در جریان این مسئله قرار گرفته و پرونده ای برای این قضیه باز شده است و قرار است به زودی جزییات جدید این ماجرا رسانه ای شود.
باید دید در نهایت چه کسانی به عنوان عوامل انتقال اطلاعات محرمانه معرفی می شوند و چه سرنوشتی در انتظار آنهاست.