کاروان العین با 24 همراه در نصف جهان

کاروان العین با 24 همراه در نصف جهان

حریف اماراتی ذوب آهن در حالی وارد اصفهان شد که فهرست حاضران در کاروان این تیم با 24 همراه و تنها 20 بازیکن بسته شده است.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه متمول اماراتی در حالی شب گذشته با کاروانی 44 نفره وارد اصفهان شد که در بین اعضای این کاروان تنها نام 20 بازیکن دیده می شود. در فهرست کاملی که سایت باشگاه العین روی خروجی خود قرار داده است زوران مامیچ سرمربی کروات بنفش پوشان نام بیست بازیکن را گنجانده که به این شرح است:«خالد عیسى، محمد سعید بوسنده، داوود سلیمان، اسماعیل احمد، مهند العنزی، خالد عبدالرحمن، داوود علی، سالم العزیزی، راشد مهیر، سعید جمعه، محمد عبدالرحمن، بندر الاحبابی، احمد برمان، ابراهیم دیاکیه، عمر عبدالرحمن، یوسف أحمد موسى، سعید الکثیری، لی میونگ وو، کایو لوکاس ودانیلو اسپریلا».

اما سایر اعضای این کاروان را کادر فنی شلوغ و پرتراکم العین تشکیل می دهند که متشکل از 15 نفر دستیار، مربی بدنساز، مربی گلرها، آنالیزور، ماساژور، تدارکات و ... است ضمن این که 9 نفر از سران و مدیران باشگاه نیز برای حضور در شهر تاریخی اصفهان و بازدید از اماکن دیدنی نصف جهان به ایران آمده اند.