سرمربی تیم سیاه جامگان گفت:فشار زیادی روی تیم ماست و گل هایی که خوردیم روی همین فشار و استرس بوده است.
به گزارش کاپ، اکبر میثاقیان در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال خوزستان اظهار کرد: خوشحالم که بعد از سالها دوباره در مشهد هستم. دیدار سختی مقابل استقلال خوزستان خواهیمداشت. از ابتدا میل نداشتم که به سیاه جامگان بیایم چون معتقد بودم بقا غیرممکن است اما امروز شانس زیادی داریم که در لیگبمانیم. همه مجموعه از مدیر تا بازیکن همت کردند که تیم بماند و مایه خوشحالی مردم خراسان شویم. بازی سختی مقابل نماینده ایران در آسیا داریم.
وی افزود: حریف مهره های خوبی دارد و کادرفنی جوان و خوبی دارد. برای تیمی مثل سیاه جامگان این دیدارهای فشرده با توجه به کمبود نیرو کار سختی است. فشار زیادی روی تیم ماست و گل هایی که خوردیم روی همین فشار و استرس بوده است.
میثاقیان تاکید کرد: کمبود نیرو داریم، آسیب دیدگی و جدا شدن برخی از بازیکنان باعث شده که نتوانیم در روی نیمکت بازیکن خوب به اندازه کافی داشتهباشیم. باید جای بازیکن و مربی باشید که ببینید چقدر کار سخت است. استرس فراوانی داریم.ولی روند تیممان واقعا عالی بوده و بازیکنان از جان مایه گذاشتهاند.
وی درباره غایبان تیمش و وضعیت میلاد میداوودی بیان داشت: مصدوم نداریم، در خصوص میلاد میداووی هم از باشگاه بپرسید. از شرایط وی اطلاعی ندارم.
میثاقیان در رابطه لزوم حضور هواداران گفت: هواداران فردا هم باید بیایند. هواداران ما بهترین هستند، دست همه آنها را می بوسم که در دیدارهای خارج از خانه هم کنارما هستند. در دیدار با سپاهان جو فوق العاده ای درست کردند و من را به سال ها قبل و ابومسلم دوران ملاحی انداختند.
وی افزود: حسین بادامکی مسوولیت پذیری فوق العاده ای دارد، همه از جان مایه می گذارند و امیدوارم بتوانیم در نهایت بتوانیم با موفقیت کار را به پایان برسانیم.













