تلخ و شیرین تصویری فوتبال در سال 95/ بخش دوم

تلخ و شیرین تصویری فوتبال در سال 95/ بخش دوم

سال 95 مملو از لحظات تلخ و شیرین برای فوتبال ایران بود.

به گزارش کاپ، بخش اول خاطرات تصویری فوتبال ایران از سال 95 را می توانید اینجا ببینید. بخش دوم را با هم مرور می کنیم.

مراسم بهترین های لیگ در انحصار سرخابی ها بود و برای راضی بودن طرفین، مهدی طارمی بهترین مهاجم شد و جایزه بهترین هافبک به امید ابراهمی استقلالی داده شد.

باز هم تصویری از دوم مرداد و اهدای جایزه بهترین مربی به عبدالله ویسی. گواردیولای وطنی، برخلاف استقلال خوزستان در سپاهان روزهای خوشی را سپری نکرد و هم استعفا داد، هم کارش به بیمارستان کشید و هم با هواداران سپاهان به مشکل خورد. بدتر از همه این که لیگ و جام حذفی را از دست داد.

بیست و چهارم مهرماه و دربی اصفهان. پرافتخاترین بازیکن تاریخ لیگ برتر در فضایی سوت و کور از فوتبال کناره گرفت و حتی در روز خداحافظی اش هم احسان حاج صفی مانع شد مراسم تقدیر ار او به خوبی برگزار شود.شاید محرم منصرف شود؛ اما محرم نویدکیا برای همیشه از فوتبال رفت.

روز چهلم منصور پورحیدری و مقبره ای که برای وی فراهم شده است. پدر آبی ها پس از مدتها دست و پنجه نرم کردن با بیماری، سرانجام در 15 آبان ماه از دنیا رفت.

مراسم آغازین دیدار تیم منتخب ایران و تیم ملی سوئد در هوای بارانی سوئد. این بزرگ ترین دیدار تاریخ فوتبال دختران ایران به شمار می آمد اما این مساله هم سبب نشد که تیم ملی واقعی ایران به مسابقه اعزام شود. در پایان سوئد با نتیجه 7 بر صفر پیروز شد.

برد معجزه آسای تیم ملی در اولین دیدار مرحله پایانی از دور انتخابی جام جهانی 2018. علیرضا جهانبخش فریاد می کشد و کریم انصاری فر نیز در تصویر دیده می شود. اما اثری از رضا قوچان نژاد زننده گل دیده نمی شود. جهانبخش لحظاتی بعد گل دوم ایران را به ثمر رساند تا ایران در برابر قطر(2-0) پیروز شود.

شادی بازیکنان و کادر فنی تیم ملی پس از گلزنی مقابل قطر. از این جمع ترابی و شجاعی( بازیکنان ذخیره) شاید در سال آینده هم در لیست تیم ملی باشند، نکونام هم توسط کی روش از تیم ملی کنار گذاشته شده است.

افتتاح لیگ 96-95 با دیدار تراکتورسازی و استقلال خوزستان. محمدرضا اکبریان داور مسابقه در بین محمد طیبی کاپیتان استقلال خوزستان و مهدی کیانی کاپیتان تراکتورسازی دیده می شود. ورزشگاه یادگار تبریز هم در این ایام در حال چمن کاری بود و چنین شد که مسابقات تراکتور یک نیم فصل در زمین کوچک تمرینی این تیم برگزار شد.

آخرین روز نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا(2016). تراکتورسازی پس از باخت(4-1) در خانه النصر آمده بود در یادگار امام معجزه کند. مسابقه سرانجام(3-1) به سود تراکتور تمام شد تا این تیم به شکلی دراماتیک با وجود بازی قهرمانانه از اسیا حذف شود.

مد سال 95! چالش مانکن قرار بود در سراسر دنیا برای کمک به یک بیماری خاص انجام شود اما به یک تفریح و سرگرمی بدل شد. بازیکنان پیکان هم شادی پس از گل خود را با چالش مانکن نشان داده اند. از چپ: محمدصادق بارانی، بهادر عبدی، گادوین منشا، امیرحسین صادقی، مرتضی آقاخان و سیاوش یزدانی.

آخرین ساعات 22 مهرماه و حضور کاروان کره جنوبی در فرودگاه امام. کره ای ها معتقد بودند هوای تهران آلوده است و به همین خاطر همگی با ماسک به کشورمان آمدند و آماده جنگ شدند. این در حالی بود که در داخل هم عده ای مخالف برگزاری بازی در روز عاشورا بودند.