وبسایت رسمی برنامه نود - ستاره سنگالی لیورپول اذعان کرده بابت منتفی شدن انتقالش به دورتموند در سال 2014 حسرت نمی خورد.
به گزارش وبسایت نود، سادیو مانه که در سال 2014 تا آستانه پیوستن به دورتموند و همکاری با یورگن کلوپ رفت اما در نهایت راهی ساوتهمپتون شد عنوان کرده از اینکه این انتقال انجام نشد حسرت نمی خورد و اعتقاد دارد در زمان مناسبی همکاری اش با کلوپ را آغاز کرده است.
مانه که در تابستان گذشته به لیورپول پیوست به وبسایت رسمی این باشگاه گفته:
همه چیز را در مورد ملاقات با کلوپ در سال 2014 به یاد دارم چون درباره فوتبال و سبک بازی تیم های او و برنامه ای که برای من داشت صحبت کردیم. در فوتبال از این اتفاقات ممکن است رخ دهد. پس از آن اتفاق من دست از تلاش نکشیدم. سعی کردم در تمامی بازی ها بهترین عملکردم را ارائه دهم و سرانجام من و کلوپ توانستیم بار هم کار کنیم.
زمانی که با لیورپول قرارداد بستم در مورد گذشته با کلوپ صحبت نکردم چون این اتفاقات بخشی از فوتبال است و ممکن است رخ دهند. آن اتفاق تقصیر کلوپ، باشگاه و یا من نبود. تابستان گذشته زمانی مناسب برای آمدن به لیورپول و کار کردن با مربی مناسبی بود. قدم بعدی حضور در لیگ قهرمانان و فتح جام ها با سنگال و لیورپول است.
2031

لیورپول 











