وبسایت رسمی برنامه نود - گریزمن در مورد جدایی اش از اتلتیکومادرید صحبت کرده است.
به گزارش وبسایت نود، آنتواین گریزمن ستاره فرانسوی اتلتیکومادرید که گفته می شود مشتریان زیادی خصوصاً از لیگ برتر دارد، در مصاحبه اخیرش عنوان کرده لالیگا را به سایر لیگ ها ترجیح می دهد. گریزمن در حالی این صحبت ها را بیان کرده که گفته می شود منچستریونایتد به شدت در پی خرید این بازیکن در تابستان است، ستاره اتلتیکو در گفتگو با RMC چنین عنوان کرده است:
در زمانی که سوسیداد را ترک کردم تا به اتلتیکو بپیوندم، این حس را داشتم که زمان جدایی فرا رسیده است. اکنون چنین حسی را ندارم و نمی دانم این بحث ها از کجا می آید. نمی دانم فصل برایمان چگونه به پایان می رسد، اما شاید در پایان فصل در این مورد فکر کنم، اما در حال حاضر صحبت از این موضوع بی ربط و بی فایده است.
سوال بعدی این است که اگر قرار باشد اتلتیکو را ترک کنم، مقصدم کجاست؟ بارسلونا گزینه های خود را در خط حمله دارد، رئال مادرید هم به خاطر باشگاهم، گزینه محتملی نیست. یک توافق نانوشته بین دو باشگاه وجود دارد که به یکدیگر بازیکن نفروشند.
لیگ آلمان لیگی نیست که برایم جذاب باشد، فرانسه هم در حال حاضر گزینه مناسبی برایم نیست. در مورد انگلیس هم تردیدهایی درباره زندگی شخصی خودم دارم. آب و هوای این کشور خیلی بارانی است و من باید در جایی زندگی کنم که حس رضایت و خوشحالی داشته باشم.
البته فوتبال انگلیس را تماشا می کنم و دوست دارم، جذابیت و رقابت دیدنی ای در فوتبال انگلیس وجود دارد، ورزشگاه ها از تماشاگر پر است و داوران اجازه می دهند بازی بهتر و سریعتر پیگیری شود. اما اگر بخواهم یک لیگ را انتخاب کنم، گزینه اصلی ام لالیگاست چرا که به سبک بازی ام بیشتر می خورد.
1878

رئال مادرید 











