هوینس: تهدیدهای کاستا برای جدایی از بایرن مونیخ بی نتیجه است

هوینس: تهدیدهای کاستا برای جدایی از بایرن مونیخ بی نتیجه است

وبسایت رسمی برنامه نود - اولی هوینس می گوید اظهارات اخیر داگلاس کوستا درباره جدایی احتمالی اش از بایرن مونیخ آن ها را مشوش نخواهد کرد.

به گزارش وبسایت نود، داگلاس کاستا وینگر برزیلی بایرن مونیخ هفته گذشته در مصاحبه با بیلد از احتمال جدای اش خبر داد و گفت در تابستان دوباره شرایط را بررسی خواهد کرد. کاستا روز چهارشنبه تک گل بایرن مونیخ در بازی مقابل وولفسبورگ را به ثمر رساند و به عنوان بهترین بازیکن زمین هم شناخته شد.

اولی هوینس در مصاحبه با TZ درباره اظهارات اخیر کاستا گفت:

تلاش و حرف زدن از جدایی به خاطر دریافت دستمزد بالاتر است. این روش ها روی ما اثر گذار نیست و او می تواند 10 بار دیگر این کار را تکرار کند. 

کاستا که دومین فصل حضورش در بایرن مونیخ را سپری می کند تا 2020 با این باشگاه قرارداد دارد. طبق صحبت های این هافبک برزیلی، تیم هایی از لیگ برتر انگلیس، لالیگا و لیگ چین با مدیر برنامه هایش تماس برقرار کرده اند.

7899