وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی آرسنال اعتقاد دارد تیم انگلیس غیبت دنی ولبک را در یورو 2016 احساس کرده است.
به گزارش وبسایت نود، آرسن ونگر ضمن تمجید از توانایی و روحیه دنی ولبک 26 ساله که پس از هشت ماه مصدومیت آماده بازگشت به میادین شده عنوان کرده این بازیکن می توانسته به تیم ملی انگلیس در یورو 2016 کمک زیادی بکند.
ونگر به نقل از تلگراف به خبرنگاران گفته:
ولبک پیش از مصدومیتش از نظر تمام کنندگی پیشرفت کرده بود. مشخص بود از این نظر پیشرفت کرده چون در منچستریونایتد زیاد گلزنی نمی کرد. در بدترین زمان ممکن مصدوم شد. ولبک در جامعه فوتبال انگلیس خیلی محبوب است چون همیشه در تیم ملی خوب کار کرده است. انگلیس در یورو 2016 ناکام شد و طرفداران این تیم حتما با خودشان فکر می کنند در صورت حضور ولبک شرایط ممکن بود تغییر کند.
ولیک مهاجمی جوان و آینده دار است. او روحیه فوق العاده ای دارد و مردم این را احساس می کنند. او فروتن و متعهد است و کمتر بازیکنی چنین خصوصیات را با هم دارد. شاید مردم هم مثل ما برای کسی که حدود دو سال نتوانسته بازی کند احساس تاسف کنند. او به درستی محبوب است.
2031

آرسنال 











