عابدینی: استعفای کی‌روش کاملا جدی است

عابدینی: استعفای کی‌روش کاملا جدی است

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از آی اسپورت، در فدراسیون فوتبال همیشه دو گروه وجود داشتند. گروهی که طرفدار و حافظ منافع کی‌روش بودند و در برابر هر اتفاقی در مقابل او کوتاه می‌آمدند و گروهی دیگر منتقد. آنها اعتقاد داشتند باید مقابل زیاده‌خواهی‌ها و تعیین تکلیف‌های کی‌روش ایستاد. نماینده این مخالفان در برهه‌ای امیرعابدینی بود. فردی که اختلافاتش با کی‌روش حتی در برهه‌ای این شایعه را به‌وجود آورد که با برانکو برای جانشینی او وارد مذاکره شده است. صحبت‌های امیرعابدینی نشان می‌دهد که او و احتمالا بقیه مخالفان هم فعلا به گروه دیگر پیوسته‌اند. خودش دلیل این تغییر رویه را حمایت از تیم ملی‌ عنوان می‌کند. از نکاتی که حمایت عابدینی را نشان می‌دهد این است که می‌‌گوید این استعفای کی‌روش صوری و برای گرفتن امتیاز نیست:« کی‌روش همیشه مشکلاتی با زمین تمرین، البسه و امکانات تیم ملی داشت. مشکلاتی که بعضی اوقات به استعفای او منجر می‌شد. استعفای شفاهی که برای گرفتن امتیاز بود. این بار اما شرایط کاملا فرق می‌‌کند. کی‌روش برای حفظ پرستیژ و شخصیتش استعفا داده است. او اعتقاد داشته که شخصیتش زیر سوال رفته. نمی‌‌تواند اختیار اردوهای تیمش را داشته باشد و فکر می‌کند که این مشکلات با رفتن او حل خواهد شد.»

آیا تاج و سایر اعضای فدراسیون هم چنین اعتقادی دارند؟ با رفتن کی‌روش مشکلات حل خواهد شد؟ «به هیچ عنوان. موضع رسمی فدراسیون این است که صد در صد با این استعفا مخالفت خواهد شد. البته همه چیز به این‌جا ختم نمی‌شود. بعد از مخالفت با استعفا، جلسه‌ای میان سرمربی تیم‌ملی و سایر مربیان برگزار خواهد شد تا مشکلات برای همیشه حل و فصل شود. برنامه آقای تاج هم از ابتدا همین بود. ایشان به امارات رفته بودند تا همین مشکلات را حل کنند. حالا بعد از استعفا هم چیزی تغییر نکرده و ما برنامه خود را پیش می‌بریم.»

مهدی تاج در اردوی امارات بوده. بعد از بازگشت او به ایران، استعفای کی‌روش هم به ایران می‌رسد. اگر قرار بود تاج در سفر به امارات مشکل را حل کند که دیگر نباید کار به استعفا کشیده می‌شد. با این حال عابدینی اعتقاد دارد که این مسائل ربطی به هم ندارد. البته شاید مساله‌ای هم پشت پرده است که ما از آن بی‌خبریم: «دیگر در این مدت همه کی‌روش را شناخته‌اند. او خیلی سریع و احساسی و بدون مشورت با کسی تصمیم می‌گیرد. این را هم نباید فراموش کنیم که افرادی خارج از ایران و در کشورهای همسایه و حتی داخل ایران هستند که از این دعواهای بوجود آمده سود می‌برند. پس تلاش می‌کنند تا کی‌روش را تحریک کرده و آب به آسیاب دشمن بریزند. فدراسیون اما تلاش می‌کند تا همه این مسائل را مدیریت کند. در شرایط فعلی، هیچ تغییر و تحولی نمی‌تواند به نفع تیم ملی باشد و همان‌طور که گفتم تصمیم ما صد در صد ماندن کی‌روش هست و به راهی غیر از آن فکر نمی‌‌کنیم.»

آیا عابدینی پیش از این به تغییر کی‌روش فکر می‌کرده؟ این سوالی است که عابدینی فقط آن را حاشیه‌هایی که برایش درست‌ کرده‌اند می‌داند: «در هیچ مقطعی و هیچ فردی در فدراسیون جلسه‌ای با برانکو نداشته که موضع آن سرمربی‌گری تیم‌ملی و حضور برانکو روی نیمکت باشد. موضع ما در قبال سرمربی تیم‌ملی یک کلمه است: حمایت، حمایت، حمایت.»

عابدینی باز هم از دست‌های پشت پرده می‌گوید. از آنهایی که می‌خواهند از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند. خودی‌ها به دنبال منافع شخصی خود هستند و غیرخودی‌ها به دنبال ضربه به تیم‌ملی. عابدینی در این میان از نقش پیروانی هم می‌گوید. فردی که در کادرفنی رابطه چندان خوبی با عابدینی ندارد و بارها علیه هم مصاحبه کرده‌اند. عابدینی می‌گوید:«در مواقعی مشابه،تعامل با دیگران و آرام کردن اوضاع یکی از وظایف کادرفنی است. در این میان نکونام واقعا تلاش زیادی کرده. او بسیاری مواقع با کی‌روش مخالفت کرده و حرف‌هایش را صریح و شفاف می‌زند اما پیروانی به شدت تحت تاثیر کی‌روش قرار دارد و هر کاری که او بگوید انجام می‌دهد. پیروانی نه بحثی با کی‌روش انجام می‌دهد و نه مخالفتی می‌کند و بسیار تحت تاثیرش قرار دهد. او ارتباط خوبی هم با سایر مربیان برقرار نمی‌کند و این یکی از دلایل مشکلات پیش آمده است.»