وبسایت رسمی برنامه نود - استفانو پیولی، سرمربی تیم اینتر بعد از قهرمانی این تیم در تورنمنتی دوستانه بر حسب تفاضل گل، معتقد است که بازیکنان این تیم دیگر نمی خواهند شرمنده شوند.
به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، نراتزوری در این مینی تورنمنت دوستانه که در اسپانیا برگزار شد، ابتدا به سختی با نتیجه 3-2 از سد لیننس گذشت و در دیدار دوم مقابل ماربیا به تساوی 1-1 دست یافت و در ضربات پنالتی مغلوب شد اما در نهایت فاتح این تورنمنت شد. پیولی در مصاحبه بعد از بازی گفت:
بچه ها همه توان خود را به کار می گیرند، آنها می خواهند خوب کار کنند و دیگر نمی خواهند خجالت زده شوند. مشخصاً امروز اشتباهاتی داشتیم و باید بهتر شویم، می دانیم که هنوز بی نقص نیستیم. فکر می کنم نمی توانستیم جلسه تمرینی بهتر از این داشته باشیم تا یک بار دیگر متوجه شویم که باید از ابتدا تا انتهای بازی هشیار باشیم. در طول هفته این شرایط را بهبود خواهیم بخشید.
این دو بازی بسیار مهم بودند چون به ما اجازه دادند که بعد از 15 روز تعطیلی دوباره بازی کنیم و اعتماد به نفس، سرعت و فشار تیم را افزایش داد. حریفان برای ما مشکل ساز شدند و این چیزی بود که می خواستیم. ما تار های خود را تکاندیم و فردا صبح به منظور آماده سازی کامل، کار خود را آغاز خواهیم کرد چون یکشنبه دیدار مهمی خواهیم داشت.
1771









