هیتسفلد: آینده متعلق به توخل خواهد بود

هیتسفلد: آینده متعلق به توخل خواهد بود

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی سابق بورسیا دورتموند آلمان با تحسین عملکرد سرمربی فعلی این باشگاه، توماس توخل را مربی آینده داری توصیف کرد که یکی از بهترین مربیان در فوتبال مدرن خواهد بود.

به گزارش وب سایت نود، اوتمار هیتسفلد سرمربی سابق تیم های بورسیا دورتموند و بایرن مونیخ معتقد است توماس توخل پتانسیل آن را دارد که به عنوان یکی از بهترین سرمربیان در فوتبال مدرن شناخته شود. این مربی 43 ساله آلمانی از زمان جانشینی یورگن کلوپ در بورسیا دورتموند توانسته عملکرد و نتایج فوق العاده ای را همراه با این تیم کسب کند و توجه بسیاری از اهالی فوتبال در سراسر قاره اروپا را به خود جلب کند؛ گرچه توخل در این فصل چندان موفق نبوده و تا پیش از تعطیلات زمستانی با 12 امتیاز کمتر از بایرن مونیخ در رده ششم جدول قرار گرفته است.

 موفقیت های خیره کننده توخل در بورسیا دورتموند به حدی بوده که از او به عنوان یکی از گزینه های احتمالی برای هدایت رئال مادرید پس از زین الدین زیدان نام برده می شود. اوتمار هیتسفلد که شش سال هدایت این تیم زرد پوش آلمانی را بر عهده داشت و همراه با این تیم به دو عنوان قهرمانی بوندسلیگا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافت، توماس توخل را اینگونه توصیف کرد که در عرصه مربیگری آینده از او خواهد بود. به گزارش Badischen Zeitung، هیتسفلد نظر خود را درباره توماس توخل اینگونه بیان کرد:

آینده او هنوز به موفقیت های آتی او بستگی دارد اما توماس توخل در دوران بازی هم فوتبالیست فوق العاده ای بود. همه مسیرها به روی او باز است و آینده قطعاً از آن توخل خواهد بود.

مربی 67 ساله سابق تیم ملی سوئیس معتقد است که اسپانیا هنوز هم در عرصه بین المللی تیم خوبی است. هیتسفلد در خصوص تیم ملی آلمان هم اظهار داشت:

یواخیم لوو سطح فوتبال آلمان را ارتقاء بخشید. اما بازی تکنیکی در فوتبال حالا اهمیت بیشتری پیدا کرده و تیم ملی اسپانیا هم از این نظر دارای نقاط قوت و برتری می باشد. 

2081