رائول در پاسخ به انتقادات: همیشه به تمام باشگاه ها احترام گذاشته ام

رائول در پاسخ به انتقادات: همیشه به تمام باشگاه ها احترام گذاشته ام

وبسایت رسمی برنامه نود - حضور رائول گونزالس، مهاجم افسانه ای سابق باشگاه رئال مادرید در مراسم افتتاح دفتر بارسلونا در نیویورک باعث تعجب بسیاری از محافل ورزشی شده است.

به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، همانطور که مهاجم سابق تیم ملی اسپانیا توضیح می دهد، وی به عنوان سفیر لالیگا در نیویورک باید در این مراسم حضور می داشت. رائول در این باره به Onda Cero گفت:

همه مادریدی ها باید درک کنند که من با لالیگا کار می کنم و اگر باشگاهی در نیویورک دفتر تأسیس کند، من باید آنجا باشم. من برای حضور در مراسم افتتاحیه به دفتر کار بارسلونا رفتم و کاری که باید را انجام دادم. هیچ شکی نبود که من در مراسم افتتاحیه حضور خواهم داشت چون به عنوان یک سفیر این مسئولیت من است، و اگرچه یک مادریدیستا هستم، فکر می کنم همیشه به تمام باشگاه ها احترام گذاشته ام. من هیچوقت رادیکال نبوده ام و از این بابت راضی هستم. همه تیم های اسپانیایی باید خوب کار کنند چون ضد این بودن، جزو ارزش های من به حساب نمی آید.

رائول در ادامه راجع به عملکرد دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در آغاز فصل رقابت های لالیگا گفت:

رئال مادرید در نیمه اول کمی بر بازی مسلط نبود اما شور و اشتیاق فوق العاده ای برای کسب پیروزی داشتند. باید از آلاوز هم تقدیر کنم که یک بازی بسیار کامل به نمایش گذاشت. به نظر من بعد از بازی های ملی، استفاده از سیستم چرخشی در بارسلونا ضروری بود.

1771