ابن‌قاسم: ذوب‌آهن مستحق پیروزی بود/ جای تبریک، گفتند فولادنوین نمی‌تواند به لیگ برتر بیاید

ابن‌قاسم: ذوب‌آهن مستحق پیروزی بود/ جای تبریک، گفتند فولادنوین نمی‌تواند به لیگ برتر بیاید

قاضی همچنان در تمرینات غایب است، منتظر مدارک پزشکی او هستیم

ابن‌قاسم: ذوب‌آهن مستحق پیروزی بود/ جای تبریک، گفتند فولادنوین نمی‌تواند به لیگ برتر بیاید

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در دیدار روز گذشته ذوب‌آهن بازی خوبی انجام داد و مستحق کسب پیروزی بود.

حسین ابن‌قاسم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شکست 2 بر صفر فولاد خوزستان مقابل ذوب‌آهن گفت: روز گذشته بازی را واگذار کردیم. متاسفانه مقابل ذوب‌آهن روز خوب‌مان نبود و آنها فوتبال بهتری را به نمایش گذاشتند و مستحق پیروزی بودند.

وی  در مورد اینکه شانس‌شان برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا کم شد، اظهار داشت: شانس‌مان یک مقدار کم شد و کارمان سخت شده است. فوتبال حساب و کتاب ندارد. چه کسی فکر می‌کرد وضعیت جدول در هفته‌های پایانی به این شکل باشد. ما تلاش‌مان را در 3 بازی پایانی می‌کنیم تا سهمیه را به دست بیاوریم.

سرپرست فولادخوزستان در رابطه با اینکه ذوب‌آهن با این پیروزی بالای سر فولادخوزستان قرار گرفت،‌خاطرنشان کرد: ذوب‌آهن در نیم‌فصل دوم متحول شده و فوتبال خوبی را ارائه می‌دهد. آنها دیروز هم بازی قدرتمندی به نمایش گذاشتند و مستحق پیروزی بودند.

ابن‌قاسم در مورد وضعیت محمد قاضی و اینکه او در تمرینات غایب است، اظهار داشت: کماکان برای قاضی غیبت زدیم تا این بازیکن به تمرین بیاید و مدارک پزشکی خود را ارائه کند.

سرپرست فولادخوزستان در مورد اینکه آیا قاضی اعلام کرده بود قصد دارد به بیمارستان برود، گفت: قاضی تماسی گرفت و اعلام کرد وضعیت سلامتی‌اش چندان مساعد نیست و در بیمارستان بستری شده است. قرار است او مدارک پزشکی‌اش را بیاورد و به ما نشان دهد.

وی در مورد اینکه به نظر می‌رسد قاضی با دراگان اسکوچیچ اختلافات جدی دارد، گفت:‌ فکر نمی‌کنم اسکوچیچ مربی خیلی خوبی است و بعید است مشکلاتی وجود داشته باشد.

ابن‌قاسم در ارتباط با اینکه شواهد و عدم حضور قاضی در تمرینات این طور نشان می‌دهد که او با اسکوچیچ اختلاف دارد، خاطرنشان کرد: هر چیزی روال خاص خودش را دارد. بازیکن با باشگاه قرارداد دارد و مطیع باشگاه و سرمربی است. اگر در تمرین حاضر شود انجام وظیفه و اگر در تمرین شرکت نکند غیبت محسوب می‌شود مگر اینکه دلیل مثبتی داشته باشد. این مسئله برای سایر افراد هم مطرح است.

وی در مورد اینکه محمد قاضی اعلام کرده از یکی از سایت‌ها به دلیل اینکه دائم علیه او مطلب می‌نویسد، شکایت کرده است، عنوان کرد:‌در جریان این مسئله نیستم.

سرپرست فولادخوزستان در مورد اینکه این تیم فصل بسیار سختی را پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: وضعیت‌مان امسال خیلی خاص بود. کارمان شده رفتن به فرودگاه،‌ پرواز،‌ حضور در هتل،‌ یک جلسه ریکاوری و بازی. برای هر مسابقه باید دو پرواز انجام دهیم. این مشکل برای نفت تهران، تراکتورسازی و غیره هم وجود دارد اما آنها نسبت به ما ریزش بازیکن نداشتند و با مشکلاتی که ما دست به گریبان بودیم روبرو نشدند. آنها مهره‌های بیشتری دارند. در کل فولادخوزستان در رده‌های پایه در همه رده‌های سنی به قهرمانی رسیده، فولادنوین چند هفته مانده به مسابقات صعودش را قطعی کرده است. هیچ کسی توجهی به این مسائل ندارد. به جای اینکه به فولادنوین تبریک بگویند و از قهرمانی این تیم با بازیکنان بومی و جوان قدردانی کنند به سرعت اعلام می‌کنند این تیم نمی‌تواند در مسابقات سال بعد حاضر شود و از این مسئله از ما می‌پرسند. این است وضعیت کاری ما.