پایگاه خبری فوتبالی- محمد ربیعی هنوز نتوانسته با ذوبآهن نتایج خوبی بگیرد.
به گزارش فوتبالی، تیم ذوبآهن اصفهان، امروز در هفته چهاردهم لیگ برتر میهمان گلگهر بود و در برابر این تیم به تساوی بدون گل رسید. این نتیجه در خانه حریف اگر چه به تنهایی نتیجه بدی به نظر نمیرسد اما امیدواری چندانی هم به آینده تیم اصفهانی ایجاد نمیکند.
ذوبآهن فصل را با عبدالله ویسی شروع کرد اما بعد از هفته هفتم که در دربی اصفهان دو بر یک مغلوب سپاهان شد، ویسی برکنار شد و محمد ربیعی به جای او سرمربی این تیم شد.
ذوبآهن با ویسی یک پیروزی، 4 تساوی و 3 شکست در کارنامه داشت و ربیعی که قبل از شروع فصل از هدایت تراکتور کنار گذاشته شده بود، به این تیم آمد تا نتایج بهتری بگیرد.
اما حالا 4 بازی از حضور او روی نیمکت این تیم گذشته و خبری از بهتر شدن نتایج نیست. ربیعی کارش را با شکست خانگی دو بر یک مقابل چادرملوی اردکان آغاز کرد و در ادامه مقابل آلومینیوم اراک، استقلال خوزستان و گلگهر سیرجان به 3 تساوی بدون گل رسید و فعلا تیمش با ده امتیاز در رده چهاردهم جدول لیگ برتر ایستاده است.
نکته این که در بازی امروز مقابل گلگهر هم تیم ربیعی در دقیقه 89 گل خورد اما به لطف سیستم VAR این گل مردود اعلام شد و ذوبآهن از یک شکست دیگر فرار کرد.
ذوبآهن تا پایان نیمفصل اول 5 بازی دیگر در پیش دارد. شمسآذر، تراکتور، استقلال، صنعت نفت آبادان و خیبر خرمآباد تیمهایی هستند که ذوبآهن تا پایان نیمفصل اول مقابل آنها به میدان برود و اگر نتایج این تیم تغییر نکند، شاید محمد ربیعی هم به سرنوشت عبدالله ویسی دچار شود.
ربیعی و ذوبآهن؛ همچنان خبری از برد نیست













