بررسی وضعیت دبیری در هیات رییسه؛ تعلیق تا زمان برکناری!

بررسی وضعیت دبیری در هیات رییسه؛ تعلیق تا زمان برکناری!

پایگاه خبری فوتبالی- عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در آستانه تعلیق فعالیت‌هایش در این فدراسیون قرار گرفته است و شاید بهتر است بگوییم او واقعا تعلیق شده است.

به گزارش فوتبالی، هفته گذشته و در مراسم خاکسپاری زنده‌یاد حمید علیدوستی اتفاقی افتاد که فیلم آن به دفعات در فضای مجازی بازنشر شد و بازتاب‌های بسیار زیادی هم پیدا کرد.

ماجرا این بود که در بخشی از مراسم، سرود ملی جمهوری اسلامی ایران از بلندگوهایی که در محل تعبیه شده بود پخش و تقریبا تمام حاضران در مراسم به احترام سرود ملی از جای‌شان بلند شدند و ایستادند. اما چند نفر که در یک ردیف و کنار هم و اتفاقا در ردیف اول در نشسته بودند روی صندلی نشستند و بلند نشدند. 

یکی از کسانی که روی صندلی‌اش نشست و بلند نشد فرزین دبیری عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال بود. با پخش فیلم این اتفاق حجم زباری از انتقادات از سوی فراکسیون ورزش و وزارت ورزش، رسانه های دولتی و برخی جریانات سیاسی و رسانه های نزدیک به آنها علیه عضو رییسه شکل گرفت و به نظر می‌رسید این ماجرا تبعات سنگینی برای او داشته باشد.

دبیری خودش هم حدس می‌زد که مرتکب یک اشتباه احتمالا نابخشودنی شده است که یک روز بعد از این اتفاق مصاحبه‌ای انجام داد و سعی کرد در این مصاحبه توضیحاتی بدهد و کمی از سنگینی هجمه‌ها روی خودش بکاهد اما چندان هم فایده نداشت.

دبیری در این مصاحبه گفت: «من در مورد این اتفاق باید توضیحی بدهم چون برای یکسری از دوستان هم در هیات رییسه این سوال به وجود آمده و باعث تکدر خاطر شده بود. قبل از هر چیز باید عذرخواهی کنم و بگویم اگر اهالی فوتبال و مردم از این بابت آرزده خاطر شدند عذرخواهی می‌کنم. قبل از پخش سرود جمهوری اسلامی قرآن در حال پخش بود و هنوز قرآن در حال پخش بود که به یکباره سرود پخش شد و من اصلا حواسم به این موضوع نبود. به قدری در آن نقطه‌ای که ما نشسته بودیم رفت و آمد زیاد بود و همه مشغول حال و احوال پرسی بودند که من اصلا متوجه پخش سرود نشدم. تلفن من هم زیاد زنگ می‌خورد و اصلا متوجه فضای اطرافم نبودم. البته شاید برخی فکر کنند که این حرف‌هایم توجیه است اما من همیشه در هر مراسمی سرود جمهوری اسلامی پخش شده از جایم به نشانه احترام بلند شده‌ام و دستم هم روی سینه‌ام گذاشته‌ام و با افتخار با صدای بلند آن را زمزمه کرده ام. این احترام وظیفه همه ماست.»

اما ظاهرا این حرف‌ها برای کسی قانع کننده نبوده است و به نظر می‌رسد این ماجرا تنها با رفتن او از هیات رییسه فدراسیون فوتبال حل می‌شود. نهادهای نظارتی و تصمیم‌گیر توقع داشتند او خودش استعفا بدهد و برود اما این اتفاق نیفتاده است.

در چند روز اخیر روسای اکثر هیات‌ های فوتبال استان‌ها از طریق نامه نگاری یا تماس تلفنی با مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال از او خواسته‌اند که دبیری را از عضویت در هیات رییسه فدراسیون فوتبال برکنار کند.

اما نکته این است که عزل و نصب اعضای هیات رییسه تنها با دستور رییس یا اجماع هیات رییسه انجام نمی‌‌شود و این مساله باید در مجمع عمومی فدراسیون مطرح و بررسی شود.

قرار است مجمع بعدی فدراسیون فوتبال روز 9 دی 1405 برگزار شود و با توجه به لزوم تصویب دستور جلسه در زمان مقرر، به نظر می رسد که موضوع برکناری دبیری در این نشست مطرح خواهد شد.

شنیده شده برخی پیشنهاد داده‌اند که هیات رییسه، فعالیت دبیری را تا مجمع بعدی به حالت تعلیق دربیاورد. این اتفاق طبق اساسنامه منع قانونی هم ندارد. حالا باید دید در نهایت چه اتفاقی می‌افتد و هیات رییسه و مجمع چه تصمیمی در قبال دبیری خواهد گرفت.