بازداشت ستاره نیوکاسل به دلیل تیراندازی با کمان!

بازداشت ستاره نیوکاسل به دلیل تیراندازی با کمان!

پایگاه خبری فوتبالی - آمار ددیچ، مدافع بوسنیایی نیوکاسل یونایتد، پس از گزارش شهروندان درباره حمل کمان و تیراندازی در یک منطقه حفاظت‌شده، با دخالت پلیس مواجه شد؛ اتفاقی که البته در نهایت بدون بازداشت رسمی و تشکیل پرونده انضباطی از سوی باشگاه به پایان رسید.

به گزارش فوتبالی ، ماجرا بعدازظهر چهارشنبه در منطقه نورث‌آمبرلند و حوالی سد هارلو هیل آغاز شد؛ جایی که یکی از ساکنان محلی با مشاهده دو فرد مجهز به کمان و تعدادی تیر، موضوع را به پلیس گزارش داد. این تماس موجب اعزام چندین خودروی پلیس، از جمله واحدهای مسلح، به محل شد.

ماموران پس از جست‌وجو، ددیچ ۲۴ ساله و همراهش را در منطقه داراس هال، حدود ۱۱ کیلومتر دورتر از سد، شناسایی کردند. پلیس خودروی آن‌ها را متوقف و بازرسی کرد و تجهیزات تیراندازی را نیز ضبط کرد. طبق گزارش دیلی میل، این دو نفر پیش از آن تعدادی تیر را در محوطه شلیک کرده بودند، هرچند مشخص نیست هدف آن‌ها چه بوده است.

نکته جالب اینکه مارک گیلسپی، دروازه‌بان نیوکاسل، و پل دومت، مدافع سابق این تیم، نیز به‌صورت اتفاقی از محل عبور می‌کردند و برای کمک توقف کردند. پس از بررسی‌های اولیه، پلیس اعلام کرد خطری متوجه عموم مردم نبوده و تجهیزات مورد استفاده ماهیت تفریحی داشته‌اند.

نیوکاسل که تابستان گذشته برای جذب ددیچ از بنفیکا ۳۰ میلیون پوند هزینه کرد، ظاهرا از این رفتار رضایت ندارد و آن را اقدامی غیرمسئولانه می‌داند؛ بااین‌حال، برنامه‌ای برای برخورد انضباطی با این بازیکن ندارد.

ددیچ در دیدار اخیر مقابل اورتون به میدان رفت و انتظار می‌رود در مسابقه شنبه برابر فولام نیز در دسترس کادر فنی باشد.