تایید ضربه بزرگ به اتلتیکو مادرید؛ رومرو جنگ صدرنشینی را از دست می‌دهد!

تایید ضربه بزرگ به اتلتیکو مادرید؛ رومرو جنگ صدرنشینی را از دست می‌دهد!

پایگاه خبری فوتبالی - کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی اتلتیکو مادرید، به دلیل تداوم مصدومیت عضلانی، دیدار حساس تیمش مقابل بارسلونا در هفته دوازدهم لالیگا را از دست خواهد داد.

به گزارش فوتبالی، اتلتیکو مادرید در آستانه یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل خود با خبر ناخوشایندی روبه‌رو شده است. به گزارش روزنامه مارکا، کریستین رومرو که همچنان با مشکلات عضلانی دست‌وپنجه نرم می‌کند، قادر به همراهی شاگردان دیه‌گو سیمئونه در دیدار روز یکشنبه، ۸ نوامبر، مقابل بارسلونا نخواهد بود. مسابقه‌ای که با توجه به فاصله دو امتیازی دو تیم در جدول لالیگا، می‌تواند صدرنشین رقابت‌ها را تغییر دهد.

مدافع ۲۸ ساله اتلتیکو مادرید آخرین بار در تاریخ ۱۷ اکتبر، مقابل اسپانیول به میدان رفت و به دلیل مصدومیت از ناحیه عضلات کشاله ران مجبور به ترک زمین شد. اگرچه روند بهبودی او در ابتدا امیدوارکننده به نظر می‌رسید و حتی نامش در فهرست دیدار مقابل لوانته قرار گرفت، اما تشدید ناراحتی عضلانی باعث شد بازی با بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا را نیز از دست بدهد. حالا مشخص شده که این بازیکن برای حضور مقابل بارسلونا هم به آمادگی لازم نخواهد رسید.

غیبت رومرو برای سیمئونه اهمیت زیادی دارد؛ چراکه مدافع آرژانتینی پس از انتقال از تاتنهام به اتلتیکو مادرید، به یکی از مهره‌های تأثیرگذار خط دفاعی این تیم تبدیل شده است. اتلتیکو در شش مسابقه‌ای که رومرو از ابتدا به میدان رفته، پنج پیروزی کسب کرده و تنها چهار گل دریافت کرده است. این در حالی است که میانگین گل‌های خورده تیم در غیاب او به ۱.۲۵ گل در هر مسابقه افزایش پیدا می‌کند.

رومرو همچنین دیدارهای تیم ملی آرژانتین مقابل اروگوئه و کاستاریکا در وقفه بازی‌های ملی ماه نوامبر را از دست خواهد داد. به این ترتیب، سیمئونه باید برای مهار خط حمله آماده بارسلونا، از میان مارک پوبیل و روبن لو نورمان گزینه مناسبی را برای همراهی داوید هانتسکو در قلب خط دفاعی انتخاب کند.