دلیل عجیب خط خوردن رضایی از تیم ملی توسط دایی؛ تناقض از جنس رحمان!

دلیل عجیب خط خوردن رضایی از تیم ملی توسط دایی؛ تناقض از جنس رحمان!

پایگاه خبری فوتبالی- رحمان رضایی در حالی یک دلیل عجیب را برای خط خوردنش از تیم ملی در زمان سرمربیگری علی دایی اعلام کرده که سال‌ها قبل، ادعایی متفاوت را مطرح کرده بود.

به گزارش فوتبالی، رحمان رضایی مربی تیم ملی، در مصاحبه‌ای جدید، ادعایی تازه و جنجالی را مطرح کرده است. او در این مصاحبه به ماجرای خط خوردنش از تیم ملی در حالی که در ایتالیا لژیونر بود پرداخته است.

در این مصاحبه که به شدت در فضای مجازی پر بازدید شده، رضایی می‌گوید: «من داشتم در سری آ ایتالیا بازی می‌کردم که از تیم ملی خط خوردم که جریانش جالب است. به یک اردوی تیم ملی دعوت شدم و باید می‌رفتم. اما یکی از بستگانم از دنیا رفت و من با توجه به رفاقتی که بود و سال‌ها کنار هم بودیم و سر یک میز بودیم، به علی دایی اس‌ام‌اس دادم که علی جان! یکی از بستگانم فوت کرده و من به جای امروز، پس‌فردا به اردو می‌آیم. در این اس‌ام‌اس، روی حساب رفاقت و همبازی بودن، به جای آقا نوشتم جان!

اما بعدا دیدم که خط خوردم. بعد از سال‌ها، شاید 20 سال از آن ماجرا گذشته بود و حدود دو سال پیش بود، کسی از من پرسید که می‌دانی چرا از تیم ملی خط خوردی؟ من گفتم نه! و او گفت به این دلیل که در آن اس‌ام‌اس، به جای آقا نوشتی جان!»

رضایی در ادامه این مصاحبه و در پاسخ به این که دایی بعدا درباره این اتفاق صحبت کرد یا شما با او حرف زدی؟ پاسخ داد: «نه. البته در این مدت سلام و علیک داشتیم اما هیچ وقت نپرسیدم چون من بازیکنی بودم که در سری آ بازی می‌کردم.»

هنوز واکنشی از علی دایی نسبت به این ادعا صورت نگرفته و بعید است که این اتفاق بیفتد اما رحمان رضایی در خرداد سال 1387، روایت دیگری از دلیل خط خوردنش را تعریف کرده بود و به نظر می‌رسد که باید درباره این روایت‌های متناقض توضیح بدهد.

او حدود 18 سال پیش، در یک مصاحبه درباره رابطه‌اش با دایی گفته بود: «هیچ‌وقت با او دوست نزدیک نبوده‌ام. ما در تیم ملی تنها دو همبازی بودیم که کار خاصی با هم نداشتیم. رفاقت خاصی بین من و او وجود ندارد.» او 18 سال پیش رفاقت نزدیک با دایی را تکذیب کرده بود اما حالا در مصاحبه جدیدش بارها روی رابطه دوستانه و رفاقتش با او تاکید کرده است!

رحمان درباره ماجرای خط خوردنش هم گفته بود: «من به دایی، هم زنگ زدم و هم اس‌ام‌اس دادم، ولی جواب مرا نداد. وگرنه من مشکلی برای حضور در اردوی تیم ملی نداشتم.»

رحمان 18 سال پیش مدعی شده بود که هیچ مشکلی برای حضور در اردوی تیم ملی نداشته اما در مصاحبه اخیرش ادعا کرده که به دلیل فوت یکی از بستگانش، نمی‌توانسته در اردوی تیم ملی حضور داشته باشد.