مطهری: کادرفنی تیم ملی روی فولاد حساس شده است

مطهری: کادرفنی تیم ملی روی فولاد حساس شده است

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم فولاد خوزستان گفت: زمانی که تیم به این شکل بازی می‌کند، مربیان تیم ملی هم نفرات بیشتری را از فولاد زیر نظر دارند. 

به گزارش فوتبالی، حمید مطهری در نشست خبری پس از پیروزی مقابل آلومینیوم اراک، گفت: قبل از هر چیز این برد را به هواداران خوبمان که تیم را اینطورتشویق می‌کنند و انرژی خوبی می‌دهند، تبریک می‌گویم.

وی افزود: از بازیکنان جنگجو و تلاشگرم تشکر می‌کنم که با تمام وجود، تا دقیقه آخر بازی را ادامه می‌دهند. در دقیقه ۹۴ می‌توانستیم یک گل تمیز و شیک بزنیم که متاسفانه نشد ولی فدای سر بازیکن جوانم ارشیا باقری که روز به روز پیشرفت می‌کند. به همه بازیکنان و ارکان باشگاه تبریک و خسته نباشید می‌گویم. از همه دوستانی که روز مربی را به من و همکارانم تبریک گفتند، تشکر می‌کنم. از همه همکارانم و کادر تدارکات تشکر می‌کنم چون ما یک تیم هستیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان، گفت: در 30 دقیقه اول واقعا فشار گذاشتیم و به نتیجه هم رسیدیم. طبیعی بود در ادامه بازی با توجه به اینکه یکشنبه مقابل پرسپولیس یک بازی سنگین در خانه حریف کرده بودیم، آلومینیوم انرژی بهتری داشت. تمام تعویض‌های من از خستگی و گرفتگی عضلات بازیکنان بود. یکی از دلایلی که عقب نشستیم، این بود.

وی افزود: می‌دانید من دوست دارم همیشه رو به جلو باشیم و فوتبال پویایی ارائه بدهیم. آلومینیوم هم تیم بسیار خوبی است. در این هفته‌ها نتایج خوبی نگرفته اما تیم بسیار با کیفیتی است و دقایقی از بازی ما را عقب نشاندند. یکی دو مهار خوب هم حامد لک داشت که ما را در بازی نگه داشت. در مجموع بازی بسیار سنگین و 3 امتیاز شیرین بود. از همه تشکر می‌کنم که کمک کردند این 3 امتیاز را بگیریم تا بالای جدول باشیم، در ادامه لیگ بتوانیم مسیرمان را بهتر ادامه بدهیم و روزهای خوبی را برای فولاد رقم بزنیم.

مطهری درمورد اینکه آیا بازیکنان این فولاد می‌توانند به ترکیب اصلی تیم ملی برسند، گفت: در جام جهانی همان موقع که هدایت فولاد را بر عهده گرفتم، 2 بازیکن این تیم یعنی رامین رضاییان و علی نعمتی در جمع 11 نفر اصلی (تیم ملی) بازی می‌کردند. در آن برهه برای باشگاه فولاد فوق العاده بود. هرچند که چند بازیکن دیگر ما هم این لیاقت را داشتند.

سرمربی فولاد ادامه داد: امسال هم مطمئن هستم که کادرفنی تیم ملی خیلی ریزبینانه تیم ما را دنبال می‌کند. شاهد بودید که رحمان رضایی در بازی قبلی خانگی ما حاضر شد، پس بنابراین روی فولاد حساس شده‌اند. زمانی که تیم به این شکل بازی می‌کند، مربیان تیم ملی هم نفرات بیشتری را از فولاد زیر نظر دارند. بازیکنان ما نهایت تلاش خودشان را به کار می‌گیرند و واقعا لیاقت دارند به تیم ملی دعوت شوند. پس از این، نظر کادرفنی تیم ملی و سلیقه آن عزیزان است که باید ببینیم چه می‌شود ولی حق بازیکنان من هست که واقعا در فیفا دی بعدی دعوت شوند.