قربانی: داوران ما سرعت بازی را می‌گیرند

قربانی: داوران ما سرعت بازی را می‌گیرند

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم آلومینیوم اراک گفت: داور می‌تواند با یک آوانتاژ خوب یا یک سوت خوب، سرعت بازی را بالا ببرد اما در فوتبال ایران متاسفانه این مساله مشاهده نمی‌شود.

به گزارش فوتبالی، پیروز قربانی در نشست خبری پس از شکست مقابل فولاد خوزستان، گفت: در درجه اول باید بگویم بازی جو بسیار فوق العاده‌ای داشت و لذت بردم. فوتبال به این می‌گویند. پرهیجان، تشویق خوب، تماشاگری که تیم خودش را تشویق می‌کند و تیم‌ها فوتبال بازی کردند. به تیم خوب فولاد تبریک می‌گویم.

وی افزود: باید سوال اصلی را از خودمان بپرسیم. آیا واقعا ما چهره تیم بازنده را داشتیم؟ صددرصد خیر، بازیکنان ما کیفیت خوبی ارائه دادند. به غیر از 25 دقیقه اول، از آن‌ها راضی هستم. شاید خیلی‌ها الان مسخره کنند ولی این تیم بزرگ می‌شود. ذهنیت این تیم باید در بعضی زمینه‌ها عوض شود که در حال انجام است اما این پروسه نیاز به زمان دارد. ما یک فرآیند را شروع کرده‌ایم. در یکی دو بازی متاسفانه از مسیر اصلی منحرف شدیم ولی در بازی دو اخیر به خصوص در نیمه دوم آن‌ها، بازیکنان ما بالای 70 دقیقه فوتبال با کیفیتی را ارائه دادند. حالا یک روز توپ‌هایمان گل نمی‌شود ولی مطمئنا عروسی به کوچه ما هم خواهد آمد!

سرمربی تیم آلومینیوم اراک گفت: از بازیکنان تشکر می‌کنم. واقعا زحمت کشیدند. کیفیت برای من مهم است آن‌ها کیفیت بالایی ارائه دادند. این فوتبال برای آینده است و مطمئنا در آینده شرایط‌مان را در جدول خیلی بهتر خواهیم کرد.

قربانی در واکنش به داوری بازی امروز، گفت: بهانه نمی‌گیرم. با احترام به همه، شاید اصلا خارجی‌ها اشتباه می‌کنند چون ما ایرانی‌ها اصلا اشتباه نداریم! اسم تمام داوران لیگ برتر انگلیس را با نام پدر و مادر و شماره شناسنامه‌شان حفظ هستم چون به تعداد محدودی داوری می‌دهند. فوتبال ایران در هر هفته در هر زمینه‌ای چهره ندارد، در داوری چهره معرفی می‌کند. کاری به داوری این بازی ندارم و کلی می‌گویم. به هرحال من پیروز قربانی یک شایستگی دارم و چیزهایی را هم ندارم. لیگ برتر جای آزمون و خطا نیست. امیدوارم در انتخاب داوران دقت کنند. به هر داوری نباید بازی بدهند. سطح یک داور لیگ یک است، یکی سطحش لیگ دو است و یکی هم سطحش لیگ برتر است. اگر بخواهیم تعداد داوران را زیاد کنیم، جلوی پیشرفت فوتبال گرفته می‌شود. داور می‌تواند با یک آوانتاژ خوب یا یک سوت خوب، سرعت بازی را بالا ببرد اما در فوتبال ایران متاسفانه این مساله مشاهده نمی‌شود. با احترام به همه داوران، این یک درد و دل بود. شاید هم آن‌ها اشتباه می‌کنند. امیدوارم مسئولان لیگ برتر انگلیس صحبت‌هایم را بشنوند و این روش ما را در پیش بگیرند!

وی افزود: صحنه خاصی در بازی نبود ولی در سرعت و در جریان بازی، داور می‌توانند خیلی تاثیر داشته باشند. باید فوتبال ما به سمت پیشرفت برود. صحنه خاصی نبود ولی جریان بازی را داور در خیلی از صحنه‌ها اجازه نمی‌داد شکل بگیرد که این به ضرر فوتبال است. سرعت فوتبال اروپا را با ایران مقایسه کنید. اگرچه این بازی، یکی از بازی‌های با کیفیت لیگ برتر بود. هر دو تیم فوتبال بازی کردند و فولاد توانست از اشتباه بچه‌گانه ما استفاده کند. این نوع گل خوردن در لیگ برتر جای تعجب دارد. به حریف تبریک می‌گویم ولی از کیفیت بازی تیمم بسیار راضی هستم.