شوک نامزد کوکوریا پس از حادثه مرگبار قطار در اسپانیا

شوک نامزد کوکوریا پس از حادثه مرگبار قطار در اسپانیا

پایگاه خبری فوتبالی- کلودیا رودریگز، نامزد مارک کوکوریا، مدافع اسپانیایی، فاش کرد که هنگام وقوع حادثه مرگبار قطار در استان تولدو اسپانیا، در قطاری حضور داشته که پشت سر یکی از قطارهای درگیر در تصادف حرکت می‌کرد. 

به گزارش فوتبالی، او اگرچه آسیبی ندید، اما از نزدیک بودن به چنین فاجعه‌ای به‌شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. او با انتشار پیامی در استوری اینستاگرام اعلام کرد که در مسیر سفر به مالاگا بوده و پس از اطلاع از حادثه، شوکه شده است. او ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان نوشت که تمام حمایت و همدلی خود را نثار خانواده‌ها و دوستان افرادی می‌کند که در این سانحه آسیب دیده‌اند.

رودریگز ساعاتی بعد برای آرام کردن دنبال‌کنندگانش توضیح داد که قطاری که در آن حضور داشته، هیچ آسیبی ندیده و فاصله زیادی با قطار حادثه‌دیده داشته است. با این حال، به دلیل توقف حرکت قطارها در آن مسیر، مسافران مجبور شدند به مادرید بازگردند.

نامزد کوکوریا همچنین درباره احساس خود پس از این اتفاق گفت که فکر کردن به این موضوع که اگر حادثه کمی دیرتر رخ می‌داد، ممکن بود قطار خودش نیز درگیر شود، او را به‌شدت متأثر کرده است؛ هرچند تأکید کرد که تجربه او قابل مقایسه با رنج مسافران حاضر در قطارهای حادثه‌دیده نیست.

این سانحه روز چهارشنبه ۲۸ اکتبر در نزدیکی منطقه اوردا، در استان تولدو، رخ داد و دو قطار مسافربری متعلق به شرکت‌های رنفه و ایریو درگیر برخورد شدند. گزارش‌های منتشرشده از ده‌ها کشته و بیش از صد مجروح حکایت دارند؛ آمار قربانیان در گزارش‌های اولیه متفاوت بود و همچنان باید به اطلاعیه‌های رسمی توجه کرد.

این حادثه موجی از همدردی در اسپانیا به راه انداخته و چهره‌های ورزشی نیز با خانواده‌های قربانیان ابراز همبستگی کرده‌اند. رودریگز و کوکوریا هم پیام‌هایی در حمایت از آسیب‌دیدگان این فاجعه منتشر کرده‌اند.